Increderea investitorilor in piata rezidentiala locala se afla la cel mai ridicat nivel din istoria moderna a pietei iar ponderea unitatilor adresate middle market va creste la cel mai ridicat nivel detinut vreodata de segment in totalul locuintelor aflate in constructie in Bucuresti si imprejurimi, potrivit studiului de piata Residential Market Beat 2018, realizat de catre compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Romania. Astfel, peste 20 de proiecte rezidentiale ar urma sa livreze fiecare cel putin 200 de locuinte in acest an in Bucuresti si imprejurimi, dublu comparativ cu situatia inregistrata in 2017. In acelasi timp, in acest moment se afla in dezvoltare noua proiecte cu peste 1.000 de locuinte, demararea altor trei urmand sa aiba loc in acest an.

In plus, ultimii trei ani au adus o crestere semnificativa a numarului de proiecte middle market din Bucuresti, destinate persoanelor cu venituri medii si peste medii si caracterizate printr-un amplasament mai bun, semicentral sau in apropierea marilor centre de birouri, suprafete mai mari comparativ cu ale locuintelor vechi similare si finisaje de o calitate mai ridicata.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: StripedNadin / Shutterstock