Livrarile de hale noi din Timisoara au insumat, in 2017, 76.425 de metri patrati de spatii logistice si industriale in 2017, incluzand doua proiecte noi (WDP Timisoara, CTPark II Timisoara) si extinderi ale unor parcuri existente, cum ar fi Timisoara Airport Park. Stocul modern de spatii logistice si industriale a ajuns la finalul anului la un total de 925.000 de metri patrati in Timisoara, din care stocul speculativ (destinat inchirierii) insumeaza 550.000 de metri patrati, iar restul este reprezentat de hale in proprietatea utilizatorilor, potrivit unei analize realizate, pentru wall-street.ro, de catre compania de consultanta imobiliara ctiv Property Services.

“Timisoara a inregistrat peste 90.000 de metri patrati de tranzactii majore de inchirere in 2017, reprezentand un nivel record pentru zona Timisoara si cel mai ridicat nivel din provincie. Activ Property Services a intermediat tranzactii in suprafata de 20.000 de metri patratianul trecut, reprezentand 22% din cererea anuala, incluzand tranzactia RPW Logistics si atragerea unei noi investitii straine din partea unei companii germane din domeniul auto”, declara Felicia Vasiu, managerul biroului din Timisoara al Activ Property Services.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont