Skanska Property Romania, divizia locala a unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel global, anunta un nou membru in in managementul companiei. Astfel, Raluca Stanislav ocupa, din februarie anul curent, functia de business development manager al companiei.

In aceasta calitate, Raluca va fi responsabila de strategia de dezvoltare a Skanska Romania pentru aceasta divizie, identificand noi oportunitati de investitie. Intre responsabilitatile noului manager se numara si coordonarea activitatilor de sustenabilitate si a proiectelor de responsabilitate sociala ale companiei Skanska.

Raluca Stanislav a facut parte anterior din Skanska Construction Romania, unde, inca din 2014, a fost implicata in dezvoltarea parteneriatul cu Lidl, primul client extern al companiei. Iar inainte de asta, Raluca Stanislav a fost directorul echipei de Building Surveying Services in cadrul Colliers International, unde, din pozitia de manager, s-a ocupat de coordonarea unor proiecte importante.

Raluca Stanislav a absolvit Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti si detine diplome de master in Inginerie structurala, in Management, dar si un Executive MBA, in cadrul CNAM Paris.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri