Skanska Property Romania, divizia locala a unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel global, anunta un nou membru in in managementul companiei. Astfel, Raluca Stanislav ocupa, din februarie anul curent, functia de business development manager al companiei.

In aceasta calitate, Raluca va fi responsabila de strategia de dezvoltare a Skanska Romania pentru aceasta divizie, identificand noi oportunitati de investitie. Intre responsabilitatile noului manager se numara si coordonarea activitatilor de sustenabilitate si a proiectelor de responsabilitate sociala ale companiei Skanska.

Raluca Stanislav a facut parte anterior din Skanska Construction Romania, unde, inca din 2014, a fost implicata in dezvoltarea parteneriatul cu Lidl, primul client extern al companiei. Iar inainte de asta, Raluca Stanislav a fost directorul echipei de Building Surveying Services in cadrul Colliers International, unde, din pozitia de manager, s-a ocupat de coordonarea unor proiecte importante.

Raluca Stanislav a absolvit Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti si detine diplome de master in Inginerie structurala, in Management, dar si un Executive MBA, in cadrul CNAM Paris.

Citeste si:
Skanska si Topolinski au batut palma pentru un teren in Bucurestii Noi
Skanska a cumparat un teren...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Antreprenor:Privații au năvălit cu cereri. Intervenția statului trebuie limitată
Setari Cookie-uri