Alesonor, dezvoltator imobiliar pe segmentul rezidential de lux, da startul unui nou proiect imobiliar de profil in zona de nord a Capitalei, in urma unei investitii de aproximativ 100 milioane euro. Complexul va cuprinde peste 400 de vile verzi si va fi dezvoltat pe o suprafata de 31 de hectare.

Dupa "experienta dezvoltarii ansamblului rezidential Amber Gardens in comuna Tunari, am ales sa continuam sa investim intr-un proiect reprezentativ - prima suburbia verde din Romania, tot zona Pipera - Tunari, cu cel mai mare potential de dezvoltare pe termen lung, din punct de vedere administrativ si ca pozitionare", a declarat Alex Skouras (foto), managing partner Alesonor.

Dezvoltat pe o suprafata de 31 de hectare, proiectul va avea o deschidere de aproximativ un km la padurea Baneasa. De asemenea, 85% din teren va fi fara constructii si va avea cel mai mic coeficient de utilizare al terenului. "Astazi, padurile sunt defrisate pentru a construi cladiri. Noi ne-am propus sa prelungim padurea in mijlocul comunitatii pe care o construim", a declarat Alex Skouras.

Complexul va cuprinde peste 400 de vile verzi, ce vor beneficia atat de o infrastructura completa, cat si de proximitatea unor zone dedicate pentru familie - scoala, gradinita si afterscool, spatiu de co-working cu sali de conferinte, zone dedicate pentru recreere, sport, spa, restaurante si cumparaturi.

Potrivit Alesonor, zona Pipera - Tunari prezinta multiple avantaje din punct de vedere investitional fata de alte zone rezidentiale din nord: Tunari este singura zona rezidentiala din nordul orasului Bucuresti care are acces rapid catre centura orasului, DN1, soseaua Pipera-Tunari, autostrada A3 si aeroportul Henry Coanda.

"Infrastructura in continua dezvoltare, reteaua de utilitati deja existenta, plan urbanistic in comuna Tunari si taxele reduse pentru cladirile rezidentiale verzi in comuna Tunari, transportul in comun, extinderea centrelor de business din Nord, reteaua de scoli si gradinite apreciate, atat publice cat si private, centre de recreere, padurea Baneasa aflata in vecinatate, demonstreaza potentialul de dezvoltare pe termen lung al zonei si sunt indicii pentru cresterea valorii investitiilor", arata Alesonor.

Compania a dezvoltat si vandut, pana in prezent, urmatoarele proiecte rezidentiale in Bucuresti: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri