Furnizorul de servicii logistice Frans Maas a incheiat un contract de preinchiriere pentru circa 29.000 de metri patrati, in parcul logistic Bucharest West, potrivit Colliers. Contractul a fost incheiat pentru o perioada de cinci ani. Oficialii companiei au dorit sa pastreze confidentiala suma pentru care a fost incheiat acordul, potrivit NewsIn.

Cei 29.000 de metri patrati includ suprafete de depozitare si 2.000 de metri patrati de spatii pentru birouri, unde compania intentioneaza sa isi mute sediul in viitor. De asemenea, furnizorul de servicii logistice intentioneaza sa extinda suprafata pe care o ocupa in Bucharest West la 50.000 de metri patrati..

Bucharest West se construieste la jonctiunea km 14 pe autostrada A1, imediat dupa Centrul Comercial Militari. Constructia este administrata de Portland Trust, care are in portofoliu de manager de constructii si cladirile de birouri de clasa A Opera Center si Bucharest Business Park. Bucharest West se va intinde pe aproximativ 90 de hectare, urmand a livra pe piata aproximativ 450.000 de metri patrati de spatiu de depozitare sau pentru industrie usoara. De asemenea, parcul include si circa 150.000 de metri patrati de spatiu pentru birouri.

Acesta este primul proiect industrial al companiei Portland in Romania. Avand in vedere cererea mare de spatii industriale, compania intentioneaza sa mai construiasca alte asemenea proiecte in viitor. De asemenea, Portland Trust a mai construit in Cehia peste 200.000 de metri patrati de spatiu industriial, comercial sau pentru birouri.

Colliers, mediatorul tranzactiei, este o companie de consultanta si servicii imobiliara prezenta pe piata romaneasca de zece ani, dezvoltandu-se pe segmentele de birouri, industrial si de spatii comerciale si, incepand cu 2005, pe cel rezidential.

intre antreprenorii care s-au implicat pana acum in construirea parcului logistic Bucharest West se numara ID Grup, care a fost implicat si in ridicarea cladirii de birouri Novo Park si antreprenorul german Herberg Bau AG care a participat la construirea primei faze a Sema Parc

Frans Maas Romania, filiala a companiei multinationale Koninklijke Frans Maas Groep N.V, a intrat pe piata romaneasca in anul 1997.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri