Genesis Property, companie controlata de omul de afaceri Liviu Tudor, deschide o unitate de cazare de patru stele in cadrul parcului de afaceri West Gate din vestul Capitalei, printr-o investitie de 500 000 de euro. Unitatea de cazare se adreseaza companiilor chiriase si familiilor studentilor din campusul studentesc West Gate Studios.

"Studio One - Accommodation Suites este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie identificata in randul companiilor din West Gate. Este mult mai usor si mai productiv sa-ti cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniti in delegatie sau in training, decat sa ii plimbi prin tot orasul", a declarat Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

Unitatea de cazare Studio One - Acommodation Suites este situata in cadrul parcului de birouri West Gate, in cladirea A2 (etajele 1 si 2) a campusului privat West Gate Campus. Aceasta dispune de 32 de camere echipate cu toate dotarile necesare (chicineta, aer conditionat, baie moderna, acces WIFI, TV, birou si minibar), cu parcare gratuita si servicii de paza.

"Unitatea de cazare din West Gate dispune de "un nivel al dotarilor si al serviciilor cel putin similare cu cele ale unui hotel de patru stele. O lansam oficial dupa o perioada de testare de 8 luni, timp in care am instruit personalul si am perfectionat fluxurile interne. Gradul de ocupare este de peste 80%, prin urmare, intentionam sa dublam capacitatea de cazare in viitorul apropiat", a explicat Stefan Tudos, vicepresedintele companiei Genesis Property.

In prezent, pe langa unitatea de cazare, parcul de birouri pune la dispozitia comunitatii de business (formata din peste 10.000 oameni de business si studenti) o gama larga de servicii si facilitati precum: trei spatii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plata de 170 locuri si o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 3 unitati de tip fast-food, 1 supermarket, 1 club, 3 cafenele, o biblioteca, un spatiu pentru expozitii/evenimente culturale, o spalatorie auto, curatatorie de haine, sala de fitness, teren de sport si spatii de relaxare exterioare in zona de gazon.

Valoarea totala a investitiilor in serviciile si facilitatile din West Park se ridica pana in prezent la peste 5 milioane de euro. West Gate Business Park cuprinde cinci cladiri clasa A, cel mai mare campus studentesc privat din Romania - West Gate Studios si 15.000 mp spatii verzi exterioare.

Printre companiile care au sediul in West Gate, se numara Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health si Medicover.

West Gate Studios, inaugurat in 2009, are in componenta 925 de camere si apartamente pentru studenti. Campusul dispune de supermarket, parcare auto, parcare pentru biciclete, spalatorie tip self-service, sala de sport, teren de tenis, cafenea, biblioteca si sali de studiu. West Gate Business Park este amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci cladiri de birouri, avand o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.

Genesis Property este o companie de dezvoltare imobiliara cu o experienta de peste 20 ani pe piata locala. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate si Novo Park, care totalizeaza circa 150.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri