Holcim Romania lanseaza Clicbeton.ro, platforma prin care constructorii sau persoanele fizice pot achizitiona beton online. Cumparatorii beneficiaza de avantajul unui pret flexibil pe platforma. Pretul, care include contravaloarea betonului, a transportului si a pomparii – acolo unde este cazul - variaza in functie de zilele si intervalul de livrare selectate.

Dezvoltarea platformei a avut ca scop reducerea timpului alocat achizitionarii materialelor de constructie, facand din aceasta o activitate care poate fi desfasurata oricand si de oriunde. Mai mult, platforma integreaza consultanta din partea specialistilor Holcim, este intuitiva si usor de utilizat, nefiind necesare experienta in domeniu sau cunostinte tehnice avansate.

beton, Holcim, Holcim Romania, clicbeton.ro, Constructii, Horia Adrian

“Sectorul rezidential este astazi motorul industriei constructiilor in Romania, o industrie care se transforma intr-un ritm accelerat. Romanii isi doresc imbunatatirea standardelor de locuire, cresterea calitatii constructiilor de care beneficiaza. Clicbeton este unul dintre raspunsurile noastre la aceste nevoi. Prin aceasta platforma asiguram o noua experienta de cumparare si accesul la materiale de constructii de calitate si ne raliem la tendinta globala de digitalizare, o tendinta care va conduce totodata la cresterea gradului de profesionalizare din aceasta industrie”, declara Horia Adrian, CEO Holcim Romania.

Cumparatorii pot selecta betonul in functie de clasa acestuia sau de proiectul de constructie (fundatie, alee, piscina, garaj, terasa etc.); procesul de comanda se face online, in cinci pasi; sunt asigurate servicii adiacente, precum optiunea de a inchiria diverse tipuri de pompe pentru turnarea betonului in santier. Cumparatorii beneficiaza de avantajul unui pret flexibil pe platforma clicbeton.ro. Pretul, care include contravalorea betonului, a transportului si al pomparii – acolo unde este cazul - variaza in functie de zilele si intervalul de livrare selectate. Cumparatorul beneficiaza de transparenta totala si poate opta pentru intervalul de livrare care se potriveste cel mai bine bugetului si nevoilor proiectului sau de constructie, potrivit reprezentantilor Holcim Romania. Ca metoda de plata, utilizatorii platformei au mai multe optiuni: plata prin card, transfer bancar sau in numerar direct in statia de betoane.

beton, Holcim, Holcim Romania, clicbeton.ro, Constructii, Anca Alexandru

„Clicbeton.ro este un proiect (…) prin care punem la dispozitia beneficiarilor finali ai constructiei expertiza specialistilor Holcim si betoane la un standard de calitate pentru care suntem recunoscuti in piata. Eficientizam astfel etapele unui proiect de constructii atat pentru beneficiar cat si pentru constructor. Este un pas firesc si o solutie creata special pentru cei care vor sa realizeze simplu, intr-un timp cat mai scurt si in conditii de calitate, un proiect individual de constructii”, declara Anca Alexandru, Director Divizia Betoane si Agregate Holcim Romania.

Produsele si serviciile Clicbeton.ro acopera proximitatea statiilor ecologice de betoane ale Holcim Romania din Bucuresti, Ilfov, Ploiesti, Craiova, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare sau Timisoara. Holcim (Romania) S.A., care activeaza de peste 20 de ani in sectorul materialelor de constructii din Romania, detine 2 fabrici de ciment in Campulung si Alesd, o statie de macinare, 13 statii ecologice de betoane, 3 statii de agregate, 2 statii de lianti speciali si 3 terminale de ciment in Bucuresti, Turda si Roman. Holcim are aproximativ 800 angajati in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri