Pernod Ricard Romania, unul dintre cei mai mari importatori de bauturi alcoolice de pe piata locala, a inchiriat o suprafata de 600 de metri patrati in cladirea de spatii de birouri Unirii View din centrul Capitalei.

"Alegerea Pernod Ricard demonstreaza ca zona ultracentrala a Bucurestiului devine o destinatie importanta pentru companiile care se afla in cautarea unui sediu reprezentativ. In plus, asistam si la un progres calitativ in ceea ce priveste spatiile de birouri ocupate, multe companii realizand un upgrade de la cladiri de clasa B", afirma Andreea Paun, managing partner al companiei de consultanta imobiliara Griffes, responsabila de strategia de inchiriere si management comercial al proiectului. Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu si va fi finalizat in vara anului 2018.

Proiectul va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 17.500 de metri patrati si va fi cea mai vizibila cladire din centrul Bucurestiului, cu o inaltime care va atinge 73 de metri. Unirii View va avea 19 etaje, incluzand parterul, 17 etaje destinate spatiilor de birouri si un ultim etaj cu rol tehnic, la care se vor adauga o parcare subterana generoasa impartita pe trei niveluri.

Pernod Ricard Romania a fost asistata in tranzactie de catre compania de consultanta imobiliara Knight Frank. Romania. "Brief-ul initial al clientului a fost sa gasim un spatiu ultracentral, zona Unirii fiind ideala pentru ei, asadar totul s-a intamplat intr-o perioada relativ scurta. Zona centrala inregistreaza o cerere in crestere, observam asta in ultimii doi ani, iar proiectele care sunt in constructie si urmeaza sa se livreze anul acesta sunt deja pre-inchiriate in proportie de 90%", au declarat reprezentantii Knight Frank.

Printre companiile care au ales de asemenea Unirii View pentru stabilirea noilor sedii se numara NTT Data Romania si Red Bull Romania. Proiectul dispune de o latime de 12 metri intre fatada si nucleul cladirii, fara stalpi sau alte elemente de structura. Unirii View a aplicat, de asemenea, si a obtinut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, dupa standardele cele mai recente, emise in 2016.

Unirii View este dezvoltat de catre investitorul de origine belgiana Yves Weerts, in urma unei investitii de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investitii pe piata imobiliara din Romania, precum dezvoltarea si vanzarea Deva Logistics Park catre fondul de investitii CTP.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri