Wallberg Properties, dezvoltatorul proiectului rezidential Sunnyville din Brasov, da startul lucrarilor la a doua cladire, denumita Garden, cu aproape 100 de apartamente. Prima etapa, ce a inceput in 2015, va fi finalizata in luna mai. Din cadrul acestei faze, un numar de 81 din cele 83 de apartamente au fost contractate.

Proiectul Sunnyville este situat in cartierul Racadau din Brasov. Faza a doua cuprinde constructia a 97 de apartamente, valoarea proiectului depasind 6,2 milioane de euro. In cladire vor exista 27 studiouri, 57 de apartamente cu 2 camere, 11 unitati cu 3 camere si 2 apartamente cu 4 camere.

Cladirea va fi construita in 18 luni, astfel incat toate apartamentele contractate sa fie predate pana la finalul anului 2019. Pentru aceasta etapa, dezvoltatorul beneficiaza de o finantare de 3.9 milioane de euro de la Piraeus Bank.

Sunnyville Residence va fi completat de alte doua cladiri totalizand 180 de apartamente planificate pentru a intra in faza de executie in prima parte a anului 2019.

Wallberg Properties reuneste un grup de companii de dezvoltare imobiliara coordonat de antreprenorul aradean Valentin Morar, activ pe pietele locale din 2004. Portofoliul companiei include 6 proiecte in Arad, dintre care Arad Plaza si Bourgeoise Residence finalizate recent, un proiect de vile din Cluj-Napoca si un proiect finalizat in anul 2012 in Brasov, cu peste 150 000 de mp construiti la o valoare de piata estimata la peste 90 de milioane de euro.

Citeste si:
Imobiliare.ro: TVA de 19% impinge cumparatorii catre locuintele vechi
Doru Nita, Imobiliare.ro: O...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
LifeBox vrea sa se extinda in Brasov si Timisoara