Antreprenorii Ioana si Razvan Luca, care dezvolta proiectul rezidential Class Park din Targoviste, au finalizat in acest an al noulea bloc din complex, unde 70% din apartamente sunt deja vandute. Complexul rezidential a fost dezvoltat pe parcursul ultimilor 10 ani cu un buget de 10,5 milioane de euro.

La finalizare, estimata pentru 2021, ansamblul va avea un total de 15 blocuri si 7 case, investitia totala urmand sa ajunga la 20 de milioane de euro. Class Park a fost, de asemenea, recent certificat de WorldBlu, companie care a patentat sistemul "Freedom at Work".

"Am inceput acum 10 ani ca o afacere de familie si pe masura ce crestem de la an la an, consideram ca este necesar sa cultivam o mentalitate la locul de munca, care permite fiecarui individ sa dea tot ce-i mai bun din el", a declarat Razvan Luca, CEO Class Park.

Razvan Luca, un antreprenor cu o experienta de aproape 20 de ani in constructii, impreuna cu Ioana Luca au inceput acum 10 ani in zona de nord a orasului Targoviste dezvoltarea cartierului rezidential Class Park. Proiectul a ajuns la un total de noua blocuri cu regim de joasa inaltime, patru parcuri si o comunitate de 600 de persoane.

Citeste si:
Previziuni sumbre: preturile apartamentelor vor creste cu 20% in...
Avertismentul dezvoltatorilor...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Dezvoltatorul de lux care da bani din buzunarul sau pentru a atrage investitori
Setari Cookie-uri