Dezvoltatorii rezidentiali prezenti la targul Imobiliarium au in ofertele editiei actuale discounturi cuprinse intre 1.000 si 18.000 de euro, potrivit organizatorilor. Astfel, raportat la cele circa 20.000 de imobile din ofertele dezvoltatorilor, media de discount este de aproximativ 1.000 de euro per apartament.

Spre exemplu, Satul Scandinav ofera 5% discount, Stonehemp 10 % discount, la Swisss Lake Residence ofertele pot ajunge pana la 18.000 de euro reducere, iar la Trend Residence pana la 6.000 de euro. Pe de alta parte, in cazul expozantului Prohil discounturile se acorda la un avans minim de 50%, pentru proiectul Deluxe Apartments Mihai Bravu, iar la Arcadia Apartments Domenii se ofera 8% discount pentru apartamentele din Blocurile 2 si 3, pana la sfarsitul acestei luni.

"Ofertele prezentate de expozantii Imobiliarium nu se rezuma la discounturi, ci cuprind o gama variata de beneficii. Printre acestea se numara imobilele dotate dupa ultimele tendinte in materie de facilitati tehnologice, care ofera avantajul unor costuri mai scazute si siguranta mai mare, cele inconjurate de spatii verzi ample, constructiile din materiale „verzi”, prietenoase cu mediul, precum si diverse beneficii, care ajuta la confortul zilnic al proprietarilor", a declarat Adrian Stanescu, project manager Imobiliarium.

Pe timpul desfasurarii celei de-a treia editii a targului de locuinte Imobiliarium, ce va avea loc intre 11-13 mai 2018, la Baneasa Shopping City, cei interesati de achizitionarea unei locuinte pot beneficia de anumite reduceri, disponibile doar in acest interval.

Spre exemplu, dezvoltatorul Riverside ofera 5.000 de euro reducere clientului care semneaza contractul de rezervare pe perioada evenimentului. Mediacity (Paladin Corbeanca, 30 Sisesti), are o reducere de 3.000 de euro pentru orice casa sau apartament cumparat in perioada evenimentului, iar Arcstil, un discount de 5%. De asemenea, vizitatorii targului vor primi un voucher cadou de la Valetta, in valoare de 1.000 de euro, pentru achizitionarea unui apartament din Valetta Residence, care va putea fi folosit pana la finele lui 2018.

Citeste si:
Diferentele intre un apartament la gri, la rosu, la alb sau la cheie
Care sunt diferentele intre...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cum se lucreaza pe cel mai nou santier de apartamente din Expozitiei