Inaugurat acum trei ani, centrul comercial Mega Mall, dezvoltat si administrat de NEPI Rockcastle, va trece in perioada urmatoare printr-o reamenajare a zonei de restaurante si divertisment. Investitia se ridica la 3,5 milioane de euro, iar proiectul, conceput de Corvin Cristian Studio presupune o reamenajare completa a spatiului de 10.000 de metri patrati. Care vor fi modificarile aduse ultimului etaj al Mega Mall si care sunt motivele pentru care ea are loc?

Principalul motiv al acestei investitii este, potrivit reprezentantilor NEPI Rockcastle, dezvoltatorul si administratorul centrului comercial Mega Mall din Bucuresti, ”strategia de optimizare a ofertei si de adaptare la cele mai noi trenduri din retail”. Investitia de 3,5 milioane de euro va merge spre ”reinventarea zonei food court si divertisment amplasata la nivelul doi al centrului comercial”.

Astfel, nivelul al doilea al celui mai mare centru comercial NEPI Rockcastle din Romania va fi complet reamenajat, simuland la scara mai mica organizarea urbana. Proiectul va agrega diverse zone de petrecere a timpului liber in jurul luminatoarelor de mari dimensiuni.

NEPI Rockcastle, Mega Mall, mall, centru comercial, Sebastian Mahu

„Desi deciziile de investitie in reamenajarea centrelor comerciale se fac dupa o perioada de minimum 10 ani de functionare, cand business-ul ajunge la maturitate, la Mega Mall am investit constant, inca de la inaugurare, in optimizarea mixului comercial si in modernizari. Facem acest lucru de fiecare data cand observam ca exista optiuni de imbunatatire a experientei consumatorilor. (…) In prezent, Mega Mall este centrul comercial din Romania cu cea mai bogata oferta culinara, reunind 26 de branduri care acopera toate categoriile, de la cafenele si fast food, pana la restaurante a la carte si fine dining. Continuarea fireasca este sa reinventam designul acestui nivel si sa cream aici o atmosfera adaptata la nevoile si cerintele vizitatorilor”, spune Sebastian Mahu, Head of Asset Management in cadrul NEPI Rockcastle.

Conform proiectului, in reamenajarea zonei de restaurante si fast food se vor folosi cu precadere materiale naturale precum lemnul, iar piesele de mobilier alese vor apartine unor designeri romani. Prin conceptul ales, zona de la nivelul doi al centrului comercial se va transforma intr-o gradina urbana in miniatura, un spatiu de explorare, structurat in trei ”minicartiere”: Zona Verde (amplasata in zona luminatorului de mari dimensiuni si amenajata ca o gradina urbana cu plante si elemente din lemn natural); Barul (amplasat central) si Piata (amplasata intr-o zona secundara si amenajata ca o piata reinterpretata, aducand in interior atmosfera de street-food).

NEPI Rockcastle, Mega Mall, mall, centru comercial, Sebastian Mahu

Iluminarea spatiului se va face prin combinarea luminilor difuze functionale cu accente luminoase dedicate zonelor de interes. Pentru prima data in Romania, va fi implementata tehnologia „Soare artificial”, premiata la nivel international, care recreaza lumina naturala. Mega Mall, centru comercial din Bucuresti inaugurat in urma unei investitii de 165 de milioane de euro, dispune de un spatiu inchiriabil de aproximativ 77.000 de metri patrati, dispusi pe patru niveluri si gazduieste peste 200 de magazine si o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri