Compania de investitii imobiliare Adama a semnat un acord de achizitionare a unui teren de circa 10.926 de metri patrati in cetrul Bucurestiului, pentru 15,3 milioane de euro, a informat editia online Globes, informeaza NewsIn. Compania intentioneaza sa ridice un cartier de lux de circa 400 de locuinte, cu o suprafata totala de 60.000 de metri patrati, in urma unei investitii de aproximativ 60 de milioane de euro.

Adama este implicata in Romania, in prezent, in constructia a 17 proiecte imobiliare rezidentiale si comerciale, care totalizeaza 5.400 de locuinte si 48.000 de metri patrati de spatiu comercial.

Compania imobiliara Adama a anuntat la finele lui octombrie ca va incepe lucrarile de constructii pentru 1000 de apartamente dintr-un ansamblu rezidential din cartierul Pipera, 400 de locuinte la Brasov si alte 600 la Bacau. Societatea vrea sa investeasca, in Romania, inca 600 de milioane de euro, atingand astfel un miliard de euro.

De asemenea, Adama va investi 40 milioane euro constructia unui imobil de birouri, de 40.000 de metri patrati, in cartierul Pipera, lucrarile urmand sa inceapa in primul trimestru din 2007.

Adama, prezenta in Romania din 2004, este o companie de investitii imobiliare care apartine unui grup de investitori din Statele Unite, atat investitorii privati cat si fonduri de investitii cu venituri globale ce depasesc trei miliarde de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri