Compania de consultanta imobiliara CBRE anunta depasirea pragului de 90% al ratei de ocupare pentru primele doua cladiri ale Timpuri Noi Square. Procentul a fost atins datorita celor trei noi chiriasi: VWR International, A.G. Radio Holding si Zitec. Acestia au semnat contracte pentru ocuparea unor spatii de birouri ce se intind pe aproximativ 4.500 metri patrati.

In prima faza a proiectului Timpuri Noi Square vor fi dezvoltate trei cladiri a caror suprafata va depasi 50.000 metri patrati de spatii de birouri si spatii comerciale. Primele doua constructii, care se intind pe circa 33.000 metri patrati, au fost deja finalizate si inchiriate aproape integral. Cea de-a treia cladire va avea aproximativ 20.000 metri patrati si va fi livrata in prima jumatate din 2019.

VWR International, unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de aparatura de laborator la nivel mondial, a ales Timpuri Noi Square pentru a-si deschide primul birou din Romania. Acesta va fi un centru de servicii care va deservi intreaga Europa si se va intinde pe 1.200 metri patrati, in prima cladire a ansamblului. VWR International si-a inceput activitatea in noile sale birouri din Romania, in luna mai.

A.G. Radio Holding, care opereaza posturile de radio Kiss FM, Magic FM, Rock FM, a inchiriat 1.200 m2 in prima cladire a Timpuri Noi Square si va incepe sa emita live din studiourile aflate aici, in luna iulie. Al treilea nou chirias este compania Zitec, lider pe piata de IT din Romania si specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si in servicii de digital marketing. Zitec ocupa 1.750 metri patrati in cea de a doua cladire a ansamblului si a inceput activitatea in noul spatiu in luna aprilie.

Odata cu venirea noilor chiriasi, numarul de angajati care vor lucra in birourile din cele doua cladiri construite pana acum in Timpuri Noi Square, va creste cu circa 1.000 de persoane, ajungand la un total de peste 3.000. CBRE arata ca se afla in discutii avansate cu privire la inchirierea a aproape 7.000 metri patrati in cladirea TN Offices 3, care urmeaza sa fie livrata anul viitor.

Timpuri Noi Square este certificat LEED Platinum si va dispune si de aproximativ 1.000 locuri de parcare, peste 3.000 metri patrati de spatii comerciale, precum si de servicii de tip HoReCa. In total, proiectul Timpuri Noi Square va fi constituit din sase cladiri de birouri si spatii comerciale, care vor insuma peste 100.000 metri patrati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri