In prima faza de vanzare a proiectului rezidential dezvoltat de catre Anchor Grup, InCity Residences, au fost vandute aproximativ 50% din apartamente, dupa o luna si jumatate de la lansare, potrivit unui comunicat al companiei
Ansamblul rezidential, care se afla la cateva minute de Piata Alba Iulia, Piata Unirii si Bucuresti Mall, ofera 502 de apartamente, situate in 4 blocuri de 17 etaje. Proiectul va fi finalizat in a doua jumatate a anului 2008 si va oferi 5.000 de metri patrati de spatii verzi, 585 de locuri de parcare subterane, gradinita si locuri de joaca pentru familiile cu copii, un centru de fitness, o piscina acoperita si piste de jogging pentru oamenii activi care iubesc sporturile.

Dupa o luna si jumatate de la lansarea oficiala a complexului, am vandut aproximativ 50% din apartamentele oferite in prima faza a vanzarilor si avem rezervari pentru inca 20% din apartamente, ceea ce ma face sa pot spune ca am vandut sau rezervat aproximativ 70% din intreaga capacitate, a declarat directorul de marketing si vanzari al Anchor Grup, Burcu Karasoy. Putem spune ca vanzarile sunt conform asteptarilor. Bineinteles, expunerea oferita de cele doua puncte de vanzare din centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania ne-a ajutat in cresterea ritmului vanzarilor, a adaugat Burcu Karasoy.

Majoritatea celor care au cumparat apartamente in InCity Residences sunt romani, iar expatii care au cumparat au facut-o pentru a locui aici. Modalitatea preferata de achitare de catre clienti a apartamentelor in ansamblul rezidential a fost prin rate catre Anchor Grup.

Ansamblul rezidential InCity Residences este format din 462 de apartamente standard, din care 116 sunt garsoniere, 114 sunt doua tipuri de apartamente cu doua camere, 230 sunt trei tipuri de apartamente de trei camere si doua apartamente sunt de patru camere. Suprafetele brute ale acestor apartamente se incadreaza intre 62 si 170 mp. In plus, in InCity Rezidences sunt si 40 de apartamente tip penthouse, dispuse pe trei etaje, cu un numar de camere variind de la 3 la 5 si cu suprafete brute cuprinse intre 156 si 239 de metri patrati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Arhitect: "Încă mai răsar birouri de calitate slabă". Ce va schimba coronavirus
Setari Cookie-uri