Colosseum Retail Park anunta extinderea proiectului prin dezvoltarea Colosseum Mall, un centru comercial in suprafata inchiriabila de 16.500 de metri patrati. Reprezentantii centrului comercial spun ca se afla in discutii avansate pentru inchirierea a peste 75% din suprafata. Constructia Colosseum Mall va fi demarata in cea de-a doua jumatate a anului curent. Cand va fi inaugurat noul mall ?

Prin investitia ce se va ridica, in aceasta etapa a dezvoltarii, la 30 de milioane de euro, Colosseum Mall va cuprinde atat segmentul comercial, cat si spatii de birouri. Dezvoltat pe o suprafata inchiriabila de 16.500 de metri patrati ca extensie a zonei comerciale existente, Colosseum Mall va gazdui branduri locale si internationale de fashion, restaurante fast food si dining, complex de fitness, locuri de joaca pentru copii, cazino, lounge bar, precum si un cinema multiplex prevazut cu sapte sali. Mai mult de 75% din suprafata inchiriabila se afla in discutii avansate, ceea ce indica, potrivit reprezentantilor Colosseum Retail Park, o cerere puternica de spatii de retail in Nord-Vestul Bucurestiului.

Colosseum Mall, mall, Colosseum retail park, centru comercial, Mihai Dinu

”Ne aflam intr-o etapa de maturizare a pietei de retail, iar dezvoltarea parcului comercial Colosseum survine pe fondul rezultatelor bune obtinute in ultimii ani si, totodata, a cererii in crestere de spatii comerciale in aceasta zona a capitalei. Noul proiect se bucura de sprijinul retailerilor si al clientilor. Scopul nostru este de a consolida si confirma pozitia strategica pe care Colosseum Retail Park o ocupa in prezent ca principala destinatie comerciala din Nord-Vestul Bucurestiului”, declara Mihai Dinu, Center Manager Colosseum Retail Park.

Constructia Colosseum Mall va fi demarata in cea de-a doua jumatate a anului curent, iar inaugurarea va avea loc in prima jumatate a anului 2019. Ca urmare a extinderii suprafetei comerciale, parcarea exterioara va fi suplimentata cu 750 de locuri, fiind luata in considerare realizarea unor zone de parcare dedicate persoanelor cu dizabilitati, angajatilor, operatorilor comerciali, precum si punctelor de incarcare pentru automobilele electrice. Numarul total de locuri de parcare va fi de 2.760.

Colosseum Mall, mall, Colosseum retail park, centru comercial, Doinita Ilie, JLL Romania

”Colosseum Mall va fi deschis in prima jumatate a anului 2019 si va aduce un concept nou si modern de retail, intr-o piata sofisticata cum este cea din Bucuresti. Ne concentram sa oferim clientilor nostri experiente excelente de shopping si petrecere a timpului liber, avand un mix de chiriasi personalizat de restaurante si fast food, distractie, precum si unele dintre cele mai cunoscute branduri locale si internationale de imbracaminte si accesorii care opereaza in prezent pe piata din Romania. Am primit raspunsuri pozitive din partea unora dintre cei mai mari operatori activi pe segmentul de fashion si petrecere a timpului liber. Operatorul roman de cinematografe multiplex Happy Cinema si cel mai mare operator de fitness din Romania, World Class vor completa componenta de facilitati recreative a centrului comercial. Vom anunta in scurt timp brandurile care vor fi gazduite in acest proiect inedit ce urmeaza sa prinda contur in Nord-Vestul Capitalei”, spune Doinita Ilie - MRICS, Leasing Manager Jones Lang La Salle.

Colosseum Mall va fi dezvoltat preponderent pe un singur nivel, cu exceptia cinematografului si a salii de fitness care vor fi amplasate la etaj. Pentru proiectul Colosseum Mall se va pune un accent deosebit pe zona de food court, care va oferi optiuni pentru toate varstele, potrivit reprezentantilor centrului comercial. La exterior, va fi amenajata o zona multifunctionala pentru pentru restaurante, evenimente in aer liber, concerte si alte tipuri de activitati dedicate comunitatii. Pornind de la aceste premise, Colosseum isi propune sa devina un hub social si un punct de atractie pentru locuitorii din Nord-Vestul Bucurestiului, dar si din zonele invecinate.

Colosseum Mall, mall, Colosseum retail park, centru comercial, Doinita Ilie, JLL Romania, Mihai Dinu

Proiectul presupune si dezvoltarea unei zone de birouri clasa A pe o suprafata inchiriabila de 1.500 de metri patrati, care va fi destinata cu precadere operatorilor de servicii medicale. Colosseum Mall face parte dintr-un proiect mai amplu de dezvoltare mixta pe termen mediu si lung, ce cuprinde zonele de comercial, office si rezidential. Odata cu dezvoltarea proiectului Colosseum Mall, suprafata inchiriabila a parcului comercial va totaliza, la momentul finalizarii, 54.500 de metri patrati.

Anul trecut, Colosseum Retail Park a adaugat in portofoliu Sport Vision, cel mai mare magazin din Romania (900 mp), LCWaikiki (1.300 mp) si Pepco (450 mp), ajungand astfel la un grad de ocupare de 100%. Cu dezvoltarile si rezultatele obtinute in ultimii doi ani, traficul a crescut cu 15%, atingand aproape 5 milioane de vizitatori anual.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri