8 Iunie 2018

Prime Kapital intra in Romania cu un proiect rezidential in zona de nord a Capitalei



Prime Kapital, investitor si dezvoltator imobiliar regional, intra pe piata locala cu un proiect rezidential de 800 de unitati rezidentiale – Avalon Estate. Proiectul este in zona de nord a Capitalei, in apropierea zonelor de birouri Pipera si Barbu Vacarescu, se intinde pe o suprafata de peste 8 hectare, din care 2 hectare vor fi spatii verzi.

Complexul rezidential va fi finalizat in 2024 si va include apartamente, vile si case. Ultima faza a proiectului va include si dezvoltarea de zone comerciale integrate si o gradinita privata. Locuintele vor avea suprafete cuprinse intre 70 si 262 m2 suprafata locuibila, in medie, in functie de tipul fiecareia.

Reprezentantii companiei au explicat ca proiectarea a durat doi ani si a venit dupa o cercetare extinsa de piata. Proiectul vizeaza persoanele ce lucreaza in zona de nord ca Bucurestiului.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor si operator imobiliar axat in principal pe segmentele de retail si rezidentiale in Europa Centrala si de Est.



Citeste si