Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private si de diagnostic din Romania, a semnat o intelegere pentru sapte ani care vizeaza inchirierea unei suprafete de aproximativ 4.500 mp din cladirea The Bridge 2.

Mutarea va reuni toate entitatile din Medicover sub acelasi acoperis, respectiv Medicover, Asociatia Medicover ,Synevo, Synevo Central Lab Clinical Trials si Software Development Competence Centre. La parterul cladirii va functiona o clinica Medicover pe o suprafata de 840 mp, iar spatiul alocat birourilor va fi de aproximativ 3.700 mp si va fi pozitionat la primul si al doilea etaj, gazduind echipele de management si operationale ale celor cinci entitati.

Parcul de business The Bridge, dezvoltat de Forte Partners si compus din doua cladiri de spatii de birouri (2S+P+10) de clasa A), este amplasat la limita de vest a zonei centrale a Bucurestiului, pe inelul median (Podul Basarab) care inconjoara centrul capitalei, la 200 m de statia de metrou Grozavesti, vis-a-vis de Carrefour Orhideea.

Suprafata inchiriabila totala este de 57.500 metri patrati, dezvoltata in doua faze: prima cladire, cu o suprafata inchiriabila 36.207 metri patrati si livrata in 2017, ai carei chiriasi principali sunt IBM si BCR, si a doua cladire, cu o suprafata inchiriabila 21.270 metri patrati, aflata insa in constructie, cu livrare anuntata pentru trimestrul patru din 2018 sau primu ltrimestru din 2019.

Medicover, companie internationala care furnizeaza servicii medicale si de diagnostic, listata la bursa Nasdaq Stockholm din Suedia, a raportat recent o crestere de 14,1% a veniturilor din primul trimestru din 2018, comparativ cu perioada similara a anului precedent, pana la o valoare de 161,9 milioane euro. Medicover este prezent in Romania prin reteaua medicala Medicover si laboratoarele si centrele de recoltare Synevo.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri