CBRE, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de consultanta imobiliara, a depasit anul trecut pragul de 10 milioane de euro, in ceea ce priveste cifra de afaceri. Compania a inregistrat la finalul anului 2017 un business in valoare de 12,6 milioane de euro (peste 57 milioane de lei) si un profit de circa 1,5 milioane de euro (aproape 7 milioane de lei).

Aceste rezultate indica o crestere ridicata a cifrei de afaceri, de peste 33% fata de 2016, cand compania a raportat afaceri in valoare de aproximativ 9,5 milioane de euro (42,6 milioane de lei). Profitul s-a majorat cu 50% fata de 2016, cand se situa la circa 1 milion de euro (circa 4,6 milioane de lei).

"Ne desfasuram activitatea intr-o piata foarte dinamica si este o realizare majora ca am crescut atat de mult in mod organic", a declarat Razvan Iorgu (foto), managing director al CBRE Romania.

Potrivit datelor centralizate pe site-ul Ministerului de Finante, afacerile CBRE au fost cele mai mari din industrie anul trecut, ceea ce a ajutat companiei sa isi consolideze pozitia de lider al companiilor furnizoare de servicii de consultanta imobiliara. Tot in 2017, CBRE a lansat si o noua divizie, de Facility Management, prin compania subsidiara CBRE GWS Romania, care a ajuns la 66 de angajati si 2,5 milioane dolari cifra de afaceri, cu vanzari estimate pentru 2018 de 6 milioane de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri