Grupul hotelier polonez Orbis a achizitionat terenul, cladirea si operatiunile hotelului Mercure Bucharest Unirii, pentru suma de 11,35 milioane euro. Hotelul dispune de aproape 100 de camere.

"Mercure Bucharest Unirii este un hotel de tip midscale, localizat ideal, la cativa pasi de Centrul Vechi si de reperele sale istorice, dar si in zona de afaceri a capitalei vibrante a Romaniei. Asa cum am afirmat anterior, Romania este o piata atractiva cu potential semnificativ si aceasta investitie ofera valoare pe termen lung si randament investitional atractiv", spune Gilles Clavie, presedintele Consiliului de Administratie si CEO al Orbis.

Orbis gestioneaza acest hotel de la sfarsitul anului 2017 si va continua renovarea pentru a finaliza planul de modernizare.

Grupul hotelier Orbis este un lant de hoteluri din Polonia si Europa Centrala si de Est, cu 127 de unitati de cazare. Orbis este, de asemenea, licentiator pentru toate brandurile AccorHotels in 16 tari din regiune, printre care si Romania. Grupul are in total 20.500 camere, iar hotelurile opereaza sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles si ibis budget.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri