ParkLake, centru comercial dezvoltat printr-un parteneriat de tip joint venture intre Sonae Sierra si Caelum Development, a semnat anul acesta noi contracte de inchiriere cu 13 noi chiriasi – printre care LC Waikiki si New Yorker. Noii chiriasi variaza de la branduri de imbracaminte, jucarii si divertisment pentru copii la furnizori de servicii si noi restaurante.

Contractele semnate recent in centrul comercial ParkLake includ un magazin flagship store LC Waikiki cu o suprafata de peste 2.400 de metri patrati, un magazin New Yorker cu o suprafata de 1.400 de metri patrati si Kiddo Play Academy, o companie specializata in divertisment pentru copii, care deschide in mall un loc de joaca pe o suprafata de aproximativ 1.200 de metri patrati.

Alte branduri noi din mall sunt Laser Maxx, Noriel, Banca Transilvania, Karcher, Taco Bell, Sizeer, Cartoffisserie, AC & co (brand din Turcia specializat in articole de imbracaminte pentru barbati) si Ana Dance Studio, care ofera cursuri de dans pentru copii. Suprafata totala dedicata noilor magazine din centrul comercial ParkLake pune este de 7.300 de metri patrati.

ParkLake cuprinde 200 de magazine si 25 de restaurante

In total, in mall-ul ParkLake sunt 200 de magazine, 25 de restaurante, un cinematograf multiplex si 2.450 de locuri de parcare in subteran. Centrul comercial ParkLake, dezvoltat printr-un partneriat de tip joint venture intre Sonnae Siera si Caelum Development, este conectat cu parcul printr-un spatiu verde de 22.000 de metri patrati, realizat de catre dezvoltator, Alexandru Ioan Cuza.

ParkLake, centru comercial, mall, magazine ParkLake, magazine

In plus, centrul comercial a construit o terasa de 2.000 de metri patrati care face legatura cu zona de relaxare si cu sala de gimnastica cu piscina de pe acoperis. Zona de food a mall-ului ParkLake are o suprafata de 1.000 de metri patrati. Mall-ul ParkLake reprezinta o investitie de 180 de milioane de euro si deserveste un vad comercial de peste 1,4 milioane de locuitori.

Sonae Sierra detine 46 de centre comerciale cu o valoarea de piata de aproximativ sapte miliarde de euro si administreaza si/sau inchiriaza 83 de centre comerciale cu o suprafata inchiriabila totala (GLA) de 2,5 milioane de metri patrati si un numar de peste 9.300 de chiriasi. In prezent, Sonae Sierra are 14 proiecte in curs de dezvoltare.

Caelum Development este o companie specializata in investitii si dezvoltare imobiliara, detinuta de un grup privat de investitori irlandezi cu peste 15 ani experienta pe piata europeana de real estate. Cu sediul central in Varsovia, grupul Caelum are un portofoliu extins de proiecte in Europa si include centre de retail cu o suprafata bruta de 200.000 de metri patrati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri