Cresterea segmentului de spatii logistice si industriale din Romania isi va pastra tendinta din 2017, atat pe termen scurt, cat si mediu, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanta imobiliara specializata exclusiv in spatii logistice si industriale Dunwell,. Cresterea consumului anul trecut cu 8,4% si o valoare a tranzactiilor din acest sector in 2017 estimata la 240 milioane de euro sunt premisele unui al doilea an de crestere semnificativa a dezvoltarilor de spatii logistice si industriale, cu livrari estimate la 500.000 de metri patrati pana la sfarsitul anului.

O alta concluzie a studiului este ca mai multi retaileri au inceput sa-si dezvolte propriile spatii logistice. De asemenea sunt mai multi operatori din industria alimentara, retail sau comert electronic care fie au deja proiecte in constructie, fie exploreaza aceasta optiune.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont