Globalworth, cel mai important investitor pe piata de spatii de birouri din Europa Centrala si de Est si cu active imobiliare de peste un miliard de euro in Romania, a obtinut un credit de finantare de 46 de milioane de euro de la BCR, suma ce va fi investita in dezvoltarea proiectului de office Renault Bucharest Connected.

"Renault Bucharest Connected este unul dintre cele mai importante proiecte pe care le dezvoltam in prezent si prima noastra investitie in zona de vest a Bucurestiului", a declarat Mihai Zaharia, director al departamentului de investitii si piete de capital al Globalworth. Renault Bucharest Connected, viitorul sediul al Groupe Renault Romania, se afla in constructie, urmand sa fie finalizat in prima parte a anului viitor.

Structura cladirii a fost deja finalizata, fatadele sunt executate in proportie de 90% si se lucreaza la finisajele interioare pentru o parte dintre etaje. Proiectul va avea o suprafata de 47.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A si va include si un showroom pentru vehiculele Groupe Renault Romania, 1.000 de locuri de parcare, un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor interne si externe, dar si alte facilitati precum un restaurant si un cabinet medical.

Globalworth a fost asistat in finalizarea tranzactiei pentru acordarea creditul de finantare de casa de avocatura NNDKP, iar BCR, de catre WolfTheiss.

Citeste si:
Renault a trecut pe pierderi pentru prima data in ultimul deceniu
Renault a trecut pe pierderi...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cushman: 2019, un an record pentru spatii de birouri in Capitala
Setari Cookie-uri