Systematic, cea mai mare companie daneza de software cu capital privat, si-a mutat activitatea intr-un sediu nou, situat in cladirea de spatii de birouri The Landmark din Capitala, la inceputul lunii aprilie din acest an. Designul spatiului a constituit proiectul unui arhitect danez si este reprezentativ serviciilor si produselor brandului Systematic, in stil nordic, epurat, cu linii simple, sobre, dar prietenoase, care confera un aer aparte.

Fondata in 1985, Systematic dezvolta produse software pentru NATO si parteneri, pentru domeniile medical si educational, dar si sectorul public si privat. Compania este prezenta in 12 tari si dispune de aproximativ 1.000 de angajati, dintre care 100 in Bucuresti, cu planuri de crestere semnificative.

Sediul din Capitala al Systematic este situat in corpul C al cladirii de spatii de birouri The Landmark, unde ocupa etajele 3 si 4, pe o suprafata de 2.200 mp. In afara de suprafata specifica organizarii de tip open space, sediul Systematic mai cuprinde si un numar de 15 sali de sedinte, plus o sala de relaxare si jocuri pentru angajati.

Simona Pavelescu, directorul general al companiei, prefera sa aiba biroul in open space. "Una dintre valorile companiei noastre este transparenta, iar acest lucru se reflecta chiar si in amenajarea spatiului de lucru", a declarat ea, pentru wall-street.ro.

Ea are intotdeauna pe birou o fotografie cu fiica sa, iar florile sunt nelipsite. "Ne-am mutat aici de la inceputul lui aprilie 2018 si nu am reusit inca sa detectam dezavantajele. Cladirea de birouri e amplasata intre Piata Romana si Piata Victoriei, deci putem accesa foarte usor metrou, tramvai, troleibuz si autobuz. 100 de persoane lucreaza aici in momentul de fata si intentionam sa crestem cu inca 60 in perioada urmatoare", a adaugat liderul Systematic.

Systematic

Sala de mese este amenajata la etajul al 4-lea al cladirii si are doua iesiri pe terasa Systematic. "Terasa este un spatiu generos, verde, unde luam masa atunci cand e vremea buna, cantam la chitara, facem yoga dupa terminarea programului sau ne relaxam, pur si simplu. In prezent, suntem in discutii cu diversi furnizori dintre care e posibil sa selectam unul pentru lunch catering, in spatiul special amenajat, iar multi dintre angajati prefera sa iasa in pauza de pranz la bistrourile din zona", mai spune Simona Pavelescu.

Systematic

In incinta cladirii, exista, de asemenea, restaurante, bistrouri, magazine si saloane de infrumusetare, insa, avand in vedere pozitia acesteia, angajatii Systematic au, de fapt, acces la mult mai multe. In plus, proprietarii cladirii si managementul Systematic organizeaza frecvent evenimente dupa program, inclusiv cursuri de dans si pictura, astfel incat avem la dispozitie suficiente ocazii de enternainment.

Systematic

Nu in ultimul rand, compania Systematic a inchiriat si 30 de locuri de parcare in subsolul cladirii, insa putine sunt ocupate, deoarece multi angajati folosesc bicicletele sau trotinetele pentru a ajunge la birou, si, desigur, transportul in comun.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri