Unirii View, cea mai inalta si moderna cladire de spatii de birouri din centrul Capitalei, a fost finalizata recent in urma unei investitii de aproximativ 33 de milioane de euro, iar primele companii care au inchiriat spatii in proiect au inceput deja sa isi relocheze sediile. Printre principalele companii care si-au stabilit sediul in noua cladire se numara NTT Data Romania, Spaces, H&M, Pernod Ricard Romania si Red Bull Romania.

Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piata Unirii. Proiectul dispune de o inaltime de 73 de metri si este desfasurat pe 19 etaje supraterane, plus o parcare subterana impartita pe trei niveluri. Per ansamblu, Unirii View are o suprafata inchiriabila de aproximativ 17.300 de metri patrati si este pre-inchiriat in proportie de peste 80%.

"Am dezvoltat un proiect-destinatie pentru companiile care vor sa isi desfasoare activitatea in cel mai central punct al orasului", a declarat Yves Weerts, presedintele Weerts Group, investitorul din spatele Unirii View. Yves Weerts este un antreprenor de nationalitate belgiana care a derulat mai multe investitii pe piata imobiliara din Romania, precum dezvoltarea si vanzarea Deva Logistics Park catre fondul de investitii CTP.

De asemenea, Andreea Paun, managing partner al companiei de consultanta imobiliara Griffes, care s-a ocupat de strategia comerciala a proiectului, de la inchirierea spatiilor de birouri si pana la marketing, a declarat ca "suntem in discutii foarte avansate cu mai multe companii si estimez ca procesul de inchiriere al Unirii View se va finaliza foarte curand".

Procesul de constructie a fost coordonat de catre Speedwell si executat ca antreprenor general de catre Bog’Art, in timp ce Westfourth Architecture, in cooperare cu DMA Architecture & Interior Design, au adus viziunea arhitecturala si componenta de design.

Unirii View este si primul proiect imobiliar din Romania care a aplicat si obtinut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, dupa standardele cele mai recente, emise in 2016. Unirii View este de asemenea una dintre cladirile din Bucuresti cu cel mai eficient etaj, avand o latime de 12 metri intre fatada si nucleul cladirii, fara stalpi sau alte elemente de structura.

Proiectul ofera o eficienta a spatiului peste standardele actuale ale pietei de birouri, prin caracteristici unice ca lipsa stalpilor de sustinere sau a altor elemente de structura pe nivel, etaje precablate, inaltimea neta de 2,9 metri pe nivel, generator de curent electric cu capacitate alocata in functie de nevoile chiriasilor si un sistem de ventilatie care permite o densitate de o persoana la opt metri patrati. Cladirea este deservita de noua lifturi care integreaza tehnologia Port a Schindler, asigurand astfel un o circulatie rapida intre etaje.

Mai mult, Unirii View va oferi atat celor care vor lucra in cladire cat si trecatorilor o intreaga varietate de facilitati: un bistro a carui oferta se concentreaza pe o paleta vasta de optiuni culinare pentru pranz, un magazin de proximitate operat de o marca internationala si o cafenea ce va deveni un punct de intalnire la kilometrul zero al Capitalei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri