O investitie de peste 40 de milioane de euro a NEPI Rockcastle, Shopping City Satu Mare, un centru comercial cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 29.000 de metri patrati, va fi inaugurat la inceputul lunii decembrie. Dintre cele 90 de branduri ce urmeaza sa fie prezente in mall, unele sunt premiere pentru regiune, potrivit reprezentantilor NEPI Rockcastle. Care sunt aceste branduri si care este data exacta a inaugurarii mall-ului?

NEPI Rockcastle, unul dintre cei mai mari jucatori din domeniul investitiilor imobiliare din Europa Centrala si de Est, anunta data oficiala a inaugurarii celui de-al 18-lea centru comercial din portofoliul romanesc, Shopping City Satu Mare: 6 decembrie 2018.

Reprezentantii NEPI Rockcastle spun ca atuurile Shopping City Satu Mare, centru comercial cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 29.000 de metri patrati, dispusa pe doua niveluri, sunt mixul comercial oferit, adaptat la nevoile locale si prin modernitatea ansamblului.

„Am investit peste 40 de milioane de euro in acest centru comercial, care va redesena peisajul local de retail si divertisment. Know how-ul acumulat din intreaga noastra retea de mall-uri ne arata ca vizitatorii vor acum o experienta care sa depaseasca nivelul de shopping. Oamenii cauta modalitati diverse de a-si petrece timpul liber impreuna cu familia, prietenii, apropiatii, vor sa experimenteze meniuri diverse, astfel ca, in Shopping City Satu Mare, vor descoperi un mix complex, intre magazine, restaurante si cinema”, declara Lavinia Finta, Center Manager, Shopping City Satu Mare.

Astfel, Shopping City Satu Mare va fi un centru comercial adaptat trendurilor actuale. Dintre cele 90 de branduri ce urmeaza sa fie deschise, unele vor fi prezente pentru prima oara in regiune, mixul de chiriasi fiind ”croit special pentru a raspunde dorintelor si nevoilor regionale”, potrivit reprezentantilor NEPI Rockcastle.

Printre brandurile pe care centrul comercial le va gazdui se regasesc Carrefour, New Yorker, LC Waikiki, Douglas, Orsay, CCC, Kenvelo, Office Shoes, Smyk, Noriel, Hervis, Intersport, Altex, Pepco, Kendra, Splendor, KFC, Animax, dm sau BSB, acestea acoperind toate segmentele de interes: de la fashion, frumusete, sport, tehnologie, home&deco, jucarii si produse pentru copii, pana la servicii pentru toate nevoile.

Tot in premiera, Shopping City Satu Mare va gazdui primul hypermarket Carrefour din oras, cu o suprafata totala de 10.000 de metri patrati. Accesul in centrul comercial va fi unul extrem de facil, atat pentru vizitatorii care aleg sa vina cu masinile personale si care vor avea la dispozitie peste 1.000 de locuri de parcare, dar si pentru cei care sosesc cu transportul in comun, o statie de autobuz fiind amplasata exact in fata mall-ului. In plus, proximitatea fata de centrul orasului este un alt punct forte, conform reprezentantilor NEPI Rockcastle.

Multitudinea de branduri si servicii va fi completata de o oferta culinara variata, pentru toate gusturile, intr-un spatiu modern de food court cu restaurante, cafenele si terase exterioare. In centrul comerciual va fi inaugurat, in primavara anului viitor, un cinematograf multiplex modern. Proiectul Shopping City Satu Mare se va dezvolta constant, astfel ca, in viitorul apropiat, va gazdui o noua premiera pentru Romania, sub forma unei solutii de conectare a terasei exterioare cu zona de promenada si Centrul Vechi al orasului, printr-o pasarela peste raul Somes.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri