Vrei sa locuiesti sau sa investesti intr-un apartament de lux, in centrul Clujului? Maurer Panoramic este proiectul de ultima ora al unuia dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din tara, Maurer Imobiliare. Cladirea Maurer Panoramic va fi situata foarte aproape de centrul istoric, de zonele de birouri si de posibilitatile de divertisment sau de shopping. Cu cele 5 niveluri de parcari si cate doua ascensoare pentru fiecare corp de cladire, economisesti timp si traiesti fara griji! Te poti relaxa privind apusul de pe terasa generoasa si, ca sa personalizezi spatiul asa cum iti doresti, iti oferim finisaje la cheie, cu materiale de foarte buna calitate, pentru un design interior exceptional. Iti putem oferi numeroase variante de suprafete si compartimentari pentru apartamentul tau.

Siguranta investitiei si stabilitate financiara

Cluj-Napoca este un important centru cultural, studentesc, medical si de business, aflat in continua ascensiune si, de aceea, acest proiect premium, situat intr-o zona centrala a orasului, ofera stabilitate si recuperarea rapida a investitiei. Mai mult, brandul Maurer Imobiliare si materialele de cea mai buna calitate, aduc un plus de valoare investitiei dumneavoastra. Decizia de a achizitiona un apartament sau un spatiu de birou in aceasta cladire - indiferent daca doriti sa investiti sau sa locuiti aici – este o alegere inspirata, cu beneficii sigure.

De ce sa alegeti Maurer Panoramic?

Localizarea proiectului: aproape de ceea ce conteaza
Proiectul Maurer Panoramic este foarte aproape de centrul vechi, intr-o zona in care incepe un amplu proces de modernizare. De aici se poate ajunge rapid la sediile marilor companii, la shopping sau la diferite restaurante. Cladirea va fi amplasata la cateva minute de institutiile publice, iar pana la Aeroportul Avram Iancu sunt 15 minute de condus. La finalul procesului de reabilitare a zonei, in imediata vecinatate a proiectului va exista un mall, cladiri de birouri, precum si zone de relaxare.

Cladire emblematica

Cladirea Maurer Panoramic va avea inaltimea de 74 metri, 23 de niveluri supraterane si 5 niveluri de parcari subterane. Cele doua corpuri de cladire vor beneficia, fiecare, de cate doua ascensoare de mare viteza. Spatiul comercial de la parterul cladirii si birourile de la mezanin completeaza oferta de 302 apartamente, cu 2, 3 si 4 camere. Cu fatada ventilata, finisaje din sticla, elemente decorative iluminate, va fi cea mai inalta si spectaculoasa cladire din zona, oferind o panorama superba asupra orasului. Maurer Panoramic va contribui la aspectul zonei centrale, devenind un punct de reper pentru clujeni si un motiv de mandrie pentru proprietari.

Confortul dumneavoastra: Dotari moderne si finisaje premium

Proiectul Maurer Panoramic a fost conceput astfel incat sa ofere un grad sporit de confort. Apartamentele din cladirea Maurer Panoramic se predau finisate la cheie, cu materiale de inalta calitate, selectate de dumneavoastra. Veti beneficia inclusiv de: incalzire in pardoseala, parchet triplu stratificat, obiecte sanitare incastrate, placare cu gresie si faianta calitatea I, sistem de prevenire si stingere a incendiilor, videofon, aer conditionat, sistem de control de tip „Smart Home”. Toate acestea, alaturi de intimitatea apartamentelor si terasele spatioase, satisfac cele mai exigente cerinte, in ceea ce priveste confortul.



Dezvoltator de incredere

Dupa 12 ani de activitate, desfasurata cu profesionalism si responsabilitate, Maurer Imobiliare are mii de clienti multumiti, este prezent in 5 orase, cu 7 proiecte dezvoltate si peste 6400 de apartamente predate.
In 2006, atunci cand primul proiect al Maurer Imobiliare incepea sa capete contur, in fata i se deschideau doua drumuri: cel al excelentei imobiliare - al posibilitatii de a contribui la dezvoltarea oraselor din Romania - si cel al implicarii sociale. Pentru ca ne doream un altfel de „acasa”, am reusit, impreuna cu cei s-au alaturat cauzei noastre, sa aratam ca si in Romania exista oameni care pot sa faca diferenta si ca dorinta de a oferi un viitor mai bun trece dincolo de orice greutate sau prejudecata.

Viata la inaltime!

Prioritatea noastra este aceea de a va ajuta sa bucurati de un stil de viata cat mai bun. Confortul de a va afla in apropierea tuturor punctelor de interes, satisfactia de a beneficia de dotari moderne si de finisaje premium in apartamentul dumneavoastra, siguranta data de un brand de incredere, mandria de a beneficia de un proiect de lux, relaxarea atunci cand admirati apusuri superbe, toate acestea va sustin sa traiti viata la inaltime.

__________________________________________________________________________________
Pentru a va asigura de transparenta si de respectul nostru, puteti vizita oricand santierul proiectului, in Cluj-Napoca, Piata Abator, nr. 1. Consultantii nostri va stau la dispozitie, cu orice fel de informatii; sunati-ne la numarul de telefon: 0784 441 111 sau scrieti-ne pe adresa de email: cluj@maurerimobiliare.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri