Investitorul si dezvoltatorul paneuropean de proprietati logistice P3 Logistic Parks a semnat noi contracte cu Agricover, Banafruit Distribution si Interbrands pentru peste 11.000 de metri patrati in parcul de spatii logistice si industriale P3 Bucharest. Agricover a inchiriat 4.500 mp pentru depozitarea de inputuri pentru productia agricola, Banafruit Distribution – 3.000 mp si Interbrands, client de 10 ani al P3, si-a extins spatiul deja inchiriat cu 3.500 mp.

Agricover va fi noul chirias din depozitul 9 in parcul de spatii logistice si industriale P3 Bucharest, unde a inchiriat 4.500 de metri patrati si va depozita aici inputuri destinate productiei agricole – seminte si pesticide. Agricover Holding este unul dintre principallii jucatori din agribusiness-ul romanesc, cu o activitate de peste 18 ani. Cu un model de afacere puternic integrat, Agricover sustine eficienta intregului lant valoric din agricultura, oferind solutii specializate pentru dezvoltarea afacerilor fermierilor din Romania. Agricover deserveste peste 4.700 clienti fermieri care lucreaza 1,9 milioane hectare teren arabil la nivel national.

„Agricover sprijina dezvoltarea agriculturii, facilitand accesul fermierilor la cele mai noi tehnologii in domeniu. Noul depozit va avea functia de hub central, asigurand livrarea prompta a comenzilor venite din partea fermierilor parteneri, precum si aprovizionarea constanta a depozitelor regionale din intreaga tara”, a declarat Bogdan Dimcea, Director Comercial Agricover.

Un alt client nou in parcul de spatii logistice si industriale este Banafruit Distribution, o companie care importa-exporta si distribuie peste 50 tipuri de fructe si legume proaspete peste tot in lume pe parcursul intregului an. Banafruit Distribution a inchiriat 3.000 de m2.

„Datorita conditiilor de depozitare si colaborarii cu P3, Banafruit va putea sa-si gestioneze mai eficient logistica si distributia, urmarind produsele de la sosirea lor de la furnizori pana la livrarea lor catre consumatorii nostri. Suntem foarte multumiti de acest parteneriat”, spune Florentin Voicu, Banafruit Distribution.

spatii logistice, P3 Bucharest

Interbrands este unul dintre primii chiriasi ai parcului de spatii logistice si industriale P3 Bucharest, de acum mai bine de 10 ani. Compania a semnat o extindere a spatiului de depozitare cu inca 3.500 de metri patrati, in scopul depozitarii si manipularii de produse farmaceutice prin compania afiliata Europharm Distributie. Ca urmare a acestei extinderi, Interbrands ocupa in prezent un total de 20.000 de metri patrati in cadrul parcului P3 Bucharest. Interbrands Marketing & Distribution este una dintre cele mai importante companii de distributie si marketing de bunuri de larg consum din Romania, aproximativ 8% din bunurile de larg consum din Romania trecand anual prin sistemul sau logistic. Compania deserveste peste 27.000 de locatii comerciale in toata tara, care sunt aprovizionate saptamanal, printr-o retea nationala bazata pe 3 centre logistice, multiple locatii de cross-docking, si o flota de peste 1.200 de vehicule.

“Avem deja un parteneriat solid si pe termen lung cu P3, si ne bucuram pentru aceasta oportunitate de a-l extinde. Cresterea si potentialul afacerii grupului Interbrands in Romania necesita mai mult spatiu, mai multa capacitate si o flexibilitate sporita pentru operatiunile pe care le desfasuram, iar ceea ce ne ofera P3 raspunde perfect nevoilor noastre”, spune Rand Sherif, CEO Interbrands.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri