Actionarii Stomobi, asociat unic al firmei Team Building care detine Home Design Mall, se vor intalni in ianuarie 2007 pentru a decide asupra unei majorari pana la 3,5 milioane euro a capitalului social al Top Team Development, potrivit Monitorului Oficial.

Compania Stomobi a convocat pentru 25 ianuarie 2007 adunarea generala a actionarilor pentru a decide asupra majorarii capitalului social al firmei Top Team Development, prin aport in numerar, pana la 3,5 milioane, propusa de catre societatea Team Building euro, precizeaza Monitorul Oficial, potrivit NewsIn.

Stomobi SA Bucuresti este unicul asociat al Team Building, al carei obiect de activitate este inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate. Stomobi SA are drept actionar majoritar compania olandeza Heratico BV, care detine 50,26% din capitalul social.

Team Building este proprietarul centrului comercial Home Design Mall, situat in zona Ghencea din Bucuresti s-a deschis in noiembrie 2004 si comercializeaza mobila pentru casa si birou si accesorii de decor.