In aceasta toamna, Dunwell Industrial Brokerage a finalizat procesul de intermediere a doua tranzactii de inchiriere de spatii de depozitare in apropierea Bucurestiului, pentru compania PepsiCO, unul dintre liderii mondiali din piata bauturilor racoritoare si snacks-urilor. Negocierile incepute in iunie s-au finalizat la inceputul lunii octombrie, iar spatiile au fost inchiriate in parcuri logistice ale CTP Romania si Helios Phoenix Group.

Prima tranzactie intermediata de Dunwell se refera la extinderea cu 10.000 de metri patrati de spatii logistice a depozitului Pepsi din parcul logistic CTPark Bucharest de la km 13 al autostrazii A1. Este vorba de un spatiu aflat intr-o cladire noua din CTPark Bucharest, a carei constructie s-a incheiat in cursul lunii octombrie. Cladirea de spatii logistice a fost realizata conform standardelor CTP, unul dintre cei mai mai mari dezvoltatori si administratori pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est. Aceasta inseamna, printre altele, folosirea celor mai moderne si mai economice sisteme de iluminat precum si utilizarea unor solutii constructive ce duc la scaderea considerabila a costurilor de exploatare prin cresterea eficientei energetice.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont