9 Noiembrie 2018

Trenta Pizza si Colin's au inchiriat cumulat aproape 500 mp de spatii comerciale in cadrul Veranda Mall. Investitia se ridica la crica 350.000 euro



Veranda Mall, centru comercial de proximitate din Bucuresti dezvoltat de Professional Imo Partners (fosta Prodplast Imobiliare), anunta intrarea Trenta Pizza si Colin's in portofoliul sau de clienti cu scopul diversificarii mixului de chiriasi. Trenta Pizza va diversifica oferta din zona de food a mall-ului, iar Colin's va completa oferta de produse fashion.

Locatia Trenta Pizza din Veranda Mall este prima deschisa intr-un centru comercial si a 11-a unitate deschisa in Bucuresti. Restaurantul are o suprafata de 86 mp si a presupus o investitie de 135.000 euro. De asemenea, aflata in continua extindere, franciza Colin's deschide cel de-al 21-lea magazin in cadrul Veranda Mall, pe o suprafata de 355 mp cu o investitie totala de aproximativ 200.000 euro.

"Veranda Mall are un nivel ridicat de conversie al vizitatorilor in consumatori, deoarece suntem un mall de proximitate. Prin aceste deschideri, Veranda Mall diversifica optiunile de petrecere a timpului liber si de shopping pentru clientii sai, lucru care se va reflecta si in cresterea traficului", a completat Maria Craciun, centre manager Veranda Mall.

Veranda Mall a intrat intr-un amplu proces de extindere, ce vizeaza completarea centrului comercial din zona Obor a Capitalei cu peste 6.000 de metri patrati. Motivul indicat de catre reprezentantii companiei este reprezentat de cererile clientilor: noile spatii sunt in special dedicate divertismentului. Astfel, mixul de chiriasi va include si un cinematograf Multiplex cu zece sali de proiectie. Investitiile sunt estimate la 10 milioane de euro.

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din Bucuresti dezvoltat de Professional Imo Partners (fosta Prodplast Imobiliare), in zona Obor si a fost inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafata totala de aproape 30.000 de metri patrati, incluzand spatii comerciale, restaurante, cafenele si o zona verde de 15.000 de metri patrati.



Citeste si