Thales Romania, subsidiara locala a grupului francez activ in industriile aerospatiala, aparare si electronica, a inchiriat 5.300 metri patrati in complexul Orhideea Towers dezvoltat de CA Immo in Bucuresti. Compania de consultanta imobiliara JLL a reprezentat Thales in procesul de identificare a celor mai bune optiuni de relocare si in negocierea contractului.

"Relocarea Thales in Orhideea Towers confirma doua trenduri de pe piata de spatii de birouri din Bucuresti. Primul, angajatorii sunt din ce in ce mai atenti la nevoile noilor generatii de angajati si sunt preocupati sa le asigure cele mai bune conditii de lucru. Al doilea, cladirile din zona de Centru-Vest a Bucurestiului continua sa atraga cei mai importanti chiriasi, oferind termeni contractuali favorabili si o infrastructura de transport mai buna", a declarat Viorel Opait (foto), director de dezvoltare JLL Romania.

Zona Centru-Vest a Bucurestiului, unde se va muta Thales, a atras in acest an aproape o treime din cererea de spatii de birouri inregistrata in primele noua luni ale anului, fiind una dintre cele mai cautate destinatii de catre companii. Thales se va muta in Orhideea Towers luna viitoare din Riverplace (Riverview House). In prezent, in companie lucreaza peste 300 de specialisti, iar planurile vizeaza dublarea acestei cifre in urmatorii cinci ani.

"Thales a ales sa ramana cu acelasi proprietar, iar dupa aproape 10 ani petrecuti in Riverplace, a ales sa se mute in Orhideea Towers, deoarece ofera un mediu de lucru adaptat perfect noilor nevoi ale angajatilor. Orhideea Towers, unul dintre cele mai noi proiecte de spatii de birouri din Bucuresti, ofera o locatie excelenta si este construit conform ultimelor tendinte si nevoi ale noii generatii de angajati", a declarat, de asemenea, Maria Florea, head of Office Agency JLL Romania.

Orhideea Towers este localizat in partea de centru-vest a Bucurestiului, in cel mai nou pol de birouri al orasului. Proiectul are o suprafata totala inchiriabila de 37.000 de metri patrati si include doua turnuri in forma de H, legate printr-o punte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri