21 Noiembrie 2018

Biroul de arhitectura SMAA deschide divizie proprie de dezvoltare imobiliara si construieste un ansamblu de case in nordul Capitalei



SMAA, birou de arhitectura rezidentiala, isi extinde activitatea prin lansarea unei divizii de dezvoltare imobiliara si construieste un ansamblu de case in nordul Capitalei, denumit Cartierul cu Ciresi, cu o valoare a investitiei de doua milioane de euro.

Potrivit dezvoltatorului, ansamblul Cartierul cu Ciresi se afla in zona Pipera-Voluntari, la zece minute de zona Promenada - Floreasca - Aviatiei si se adreseaza in principal familiilor. Proiectul cuprinde 16 case cu sase sau sapte camere si este situat in vecinatatea a doua paduri: Andronache si Boldu-Cretuleasca. Casele dispun de terasa, curte si locuri de parcare.

SMAA arata ca anterior ca a proiectat peste 3.000 de apartamente in peste zece complexe de locuinte si numeroase proprietati private de lux. Constructia Cartierului cu Ciresi a fost demarata in luna iunie a acestui an si va fi finalizata in mai 2019. Cu o valoare a investitiei de doua milioane de euro, proiectul reprezinta primul demers de acest gen al unui birou de arhitectura, prin propria divizie de dezvoltare rezidentiala.

Ca urmare a extinderii activitatii sale, SMAA vizeaza dezvoltarea unui ansamblu nou de locuinte in fiecare an, astfel ca in 2019 va avea loc lansarea unui proiect imobiliar in zona de vest a Bucurestiului.

SMAA (Silviu Mihailescu & Asociatii Arhitectura) a fost infiintat in 2008 ca un birou multidisciplinar, dedicat solutiilor arhitecturale. Biroul ofera si servicii dedicate spatiilor de birouri si celor comerciale, precum si solutii moderne de amenajari interioare.



Citeste si