Dezvoltatorul EcoVillas lanseaza ansamblul Loft Green Apartments, situat in mijlocul padurii de la Mogosoaia si care va cuprinde 154 de apartamente tip boutique cu 1, 2 si 3 camere, distribuite in cadrul a trei cladiri, precum si cu un parc de 3.000 mp, delimitat de liziera padurii. Valoarea totala a investitiei este de 10 milioane de euro si va fi acoperita din fonduri proprii, precum si din creditare bancara.

Constructia va fi realizata in doua faze, in prima etapa urmand sa fie livrate 44 de apartamente, cu termen de finalizare mai 2019. Arhitectura cladirilor va sta sub semnatura unei echipe de arhitecti romani coordonata de Maxim Calujac. Apartamentele au inaltimea de 2.9 m si aceeasi inaltime au si ferestrele.

Dezvoltatorul EcoVillas este la a doua dezvoltare imobiliara in Romania, primul ansamblu fiind dezvoltat in sectorul 5 din Bucuresti, fiind astazi complet livrat si locuit. Compania a pornit in anul 2014 in urma asocierii a trei investitori romani cu o experienta de peste 10 ani in implementarea sistemelor de energie verde (geotermal/geotermic), constructii si imobiliare.

EcoVillas

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri