Compania de consultanta imobiliara CBRE a fost desemnata drept managerul de proiect al Revera Medical City, dezvoltat de catre grupul Enayati. Complexul va avea o suprafata construita de 35.000 metri patrati si va include trei cladiri cu subsol comun, situate in zona Baneasa din Bucuresti.

Centrul medical privat Revera Medical City va include o unitate pentru ingrijire medicala, un centru rezidential pentru varstnici si un spital destinat afectiunilor din sfera oncologica si recuperarii in urma acestora. CBRE va asigura managementul de proiect si controlul costurilor pe toata perioada constructiei, a carei durata este estimata la circa doi ani. Finalizarea complexului medical este prognozata pentru 2020.

Echipa de consultanti CBRE implicata in acest proiect este coordonata de Gabriel Balaban (foto), head of building consultancy, si ii are in componenta pe Adrian Marcu (senior project manager) si Costin Bors (site project manager).

Astfel, rolul CBRE in dezvoltarea Revera Medical City vizeaza o arie larga de activitati, de la organizarea selectiei si contractarea antreprenorului general, urmarirea derularii constructiei, pana la verificarea respectarii calitatii lucrarilor din punct de vedere tehnic si gestionarea bugetului, in scopul de a aduce economii importante, dar fara a afecta calitatea sau specificatiile initiale ale proiectului (value-engineering).

Grupul Enayati a fost creat de Wargha Enayati, care a inceput de la propriul cabinet de cardiologie. A infiintat Centrul Medical Unirea devenit, ulterior, prin extindere si dezvoltare Reteaua Privata Regina Maria. A vandut actiunile la retea si a pornit pe un nou drum de business-uri medicale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri