Compania de consultanta imobiliara Colliers International isi consolideaza echipa locala prin recrutarea a doi consultanti cu experienta cumulata de aproximativ 15 ani in real estate. Cristian Colonas se alatura echipei Colliers in cadrul diviziei de terenuri, in timp ce Tiberiu Balasa devine parte a departamentului de birouri, divizia de Project Management. Cei doi s-au nascut in Romania, iar in ultimii sapte, respectiv patru ani, au lucrat in Dubai, in consultanta imobiliara si arhitectura.

Cristian Colonas are o experienta de sapte ani in real estate, perioada in care a lucrat in Dubai, ca antreprenor in domeniul consultantei imobiliare, oferind expertiza pentru proiecte mixte (retail si rezidential) de dimensiuni medii si mari. De asemenea, Tiberiu Balasa a lucrat ca arhitect incepand din anul 2011, acumuland experienta atat pe designul, cat si coordonarea si implementarea unor proiecte de mari dimensiuni.

Prin aceste doua recrutari, Colliers International isi consolideaza pozitia pe piata consultantei imobiliare pentru achizitia de terenuri, atat pentru dezvoltatori, cat si pentru retaileri de mari dimensiuni, precum si pozitia de lider pe piata de Project Management pentru amenajarea spatiilor interioare de birouri.

Divizia de Project Management a Colliers International coordoneaza in prezent amenajarea spatiilor de birouri pentru 12 companii, care ocupa o suprafata totala de aproape 100.000 mp.

Sursa foto: Mircea Dragos

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri