Compania de consultanta imobiliara Colliers International isi consolideaza echipa locala prin recrutarea a doi consultanti cu experienta cumulata de aproximativ 15 ani in real estate. Cristian Colonas se alatura echipei Colliers in cadrul diviziei de terenuri, in timp ce Tiberiu Balasa devine parte a departamentului de birouri, divizia de Project Management. Cei doi s-au nascut in Romania, iar in ultimii sapte, respectiv patru ani, au lucrat in Dubai, in consultanta imobiliara si arhitectura.

Cristian Colonas are o experienta de sapte ani in real estate, perioada in care a lucrat in Dubai, ca antreprenor in domeniul consultantei imobiliare, oferind expertiza pentru proiecte mixte (retail si rezidential) de dimensiuni medii si mari. De asemenea, Tiberiu Balasa a lucrat ca arhitect incepand din anul 2011, acumuland experienta atat pe designul, cat si coordonarea si implementarea unor proiecte de mari dimensiuni.

Prin aceste doua recrutari, Colliers International isi consolideaza pozitia pe piata consultantei imobiliare pentru achizitia de terenuri, atat pentru dezvoltatori, cat si pentru retaileri de mari dimensiuni, precum si pozitia de lider pe piata de Project Management pentru amenajarea spatiilor interioare de birouri.

Divizia de Project Management a Colliers International coordoneaza in prezent amenajarea spatiilor de birouri pentru 12 companii, care ocupa o suprafata totala de aproape 100.000 mp.

Citeste si:
Colliers, property manager la Eli Park din nordul Capitalei
Colliers va administra prima...
Sursa foto: Mircea Dragos

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Un Brexit dur ar putea afecta piata de spatii industriale din Romania