WDP va dezvolta pentru Carrefour, in Deva, un nou spatiu de depozitare si va cumpara de la retailer un alt spatiu de depozitare in localitatea Brazi, pe care il va dezvolta in contiuare. Ambele proiecte au o suprafata cumulata de 80.000 de metri patrati si reprezinta o investitie in cuantum de aproximativ 40 de milioane de euro.

WDP va dezvolta un centru de distributie al Carrefour in Deva, pentru a aproviziona supermarketurile sale. Finalizarea acestei noi proprietati este programata pentru cel de-al patrulea trimestru din 2019. Locatia se afla la jonctiunea dintre autostrada A1 si drumul E79, intre Bucuresti si Timisoara. Carrefour si WDP semneaza un contract de inchiriere pe zece ani pentru acest nou depozit cu o suprafata de aproximativ 45.000 mp.

WDP a cumparat totodata de la Carrefour depozitul cu o suprafata de 23.000 mp din Brazi (in apropiere de Ploiesti), pe care comerciantul cu amanuntul il va inchiria pentru alti zece ani. WDP va extinde acest depozit cu alti 11.000 mp, livrarea fiind preconizata in cel de-al treilea trimestru din 2019.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
WDP a castigat 14 mil. euro din chirii in primele 6 luni