Millstone Developments, companie de dezvoltare imobiliara, fondata in 2016 de catre Johan Rogiers si Horia Chioseaua, doi fost manageri Liebrecht & Wood, a anuntat astazi exit-ul din cadrul proiectului de locuinte Flanders Residences, care ramane in intregime in protofoliul Koramic Real Estate, controlat de Christian Dumolin. In acelasi timp, Millstone Developments are in plan sa dezvolte alte trei proiecte rezidentiale.

Prima faza a proiectului Flanders Residence, situat pe malul lacului Grivita, cuprinde trei cladiri de inaltime mica, cu un numar total de 39 de unitati, urmand ca, in a doua faza, sa se ridice inca 9 cladiri cu cate maximum trei etaje si un ultim nivel retras. Intr-o faza ulterioara va fi adaugat si un spatiu de agrement naval, pe malul lacului Grivita. Millstone Developments obtinuse autorizatia de constructie pentru proiect la finalul lunii noiembrie de anul trecut.

In portofoliul Millstone Developments a ramas astfel doar proiectul de spatii de birouri Skybox, situat langa aeroportului Otopeni, cu o suprafata de 5.000 de metri patrati, dispusa pe doua etaje. In ultimele trei luni, Millstone Developments a incheiat si doua achizitii de terenuri in Capitala, in centrul istoric, pe care are in plan sa dezvolte proiecte rezidentiale de tip boutique.

Unul dintre acestea, situat in zona Calea Victoriei dispune de 1.142 metri patrati, in timp ce al doilea teren, din proximitatea Cartierului Armenesc, are 1.622 metri patrati. Pe cele doua terenuri ar urma sa fie construite un numar de 70 de unitati locative de lux. Combined they represent 70 luxury units. Compania arata ca achizitia unui al treilea teren destinat unui proiect similar de 35 de locuinte de de tip boutique este inca in negocieri. Valoarea totala a proiectelor aflate in portofoliu si in plan ar insuma 30 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri