Globalworth, liderul pietei de spatii de birouri din Romania si Polonia, a obtinut certificarea BREEAM Excellent pentru Tower 1 si Tower 2, primele doua cladiri din proiectul Globalworth Campus din Pipera, care insumeaza 57.000 mp.

Tower 1 a fost finalizat in iulie 2017 si are o suprafata de 29.000 de metri patrati de birouri de Clasa A, inchiriati catre companii multinationale precum Amazon, Mindspace si Honeywell. Cladirea are 12 etaje si doua niveluri subterane. Cea de-a doua cladire finalizata din Globalworth Campus, Tower 2, a fost finalizata in aprilie anul trecut, oferind inca 28.000 de metri patrati, inchiriati catre companii ca Stefanini Romania, Mazars Romania, Chain IQ si P4Cards.

Ultima cladire de birouri din Globalworth Campus se afla in prezent in constructie si va avea o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 35.000 mp. Mai mult, pana la finalul lui 2019, proiectul va integra si una dintre cele mai mari centre de conferinte din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri