Oasis Development & Consulting se asocieaza cu grupul austriac Supernova pentru dezvoltarea proiectului Prima Shopping Center Sibiu, un parc de retail in suprafata de 40.000 mp localizat la nord de Sibiu, langa Hornbach.

Supernova este o companie specializata in dezvoltarea si managementul de malluri si parcuri de retail in Slovenia si Croatia, operand peste 20 de centre comerciale. Asocierea cu grupul Oasis pentru proiectul din Sibiu marcheaza intrarea Supernova pe piata din Romania.

"In prezent se lucreaza la autorizatiile necesare, cu intentia de a incepe lucrarile de constructie la prima faza in toamna acestui an, iar livrarea este estimata pentru trimestrul al doilea din 2020", explica Klaus Reisenauer (foto stanga), partener in cadrul Oasis Development.

La randul sau, Kurt Wagner (foto dreapta), de asemenea, partener in cadrul companiei adauga ca "in Sibiu detinem de cativa ani un teren de 18 hectare intr-o zona cheie a orasului, langa magazinul Hornbach din nordul orasului, in dreptul iesirii principale spre autrostrada care face legatura cu Sebes, si catre conexiunea cu E81 in directia Ramnicu Valcea si Bucuresti. Datorita accesibilitatii excelente atat pentru traficul individual, cat si pentru tranzit, suntem de parere ca acum a venit momentul sa realizam acest proiect de importanta regionala".

Prima faza in suprafata de 15.000 mp va curpinde un hipermarket si o galerie comerciala, targetand populatia din nordul si vestul orasului, precum si traficul de tranzit din zona. Pentru faza doua este vizat un mix de retaileri cu produse de dimensiuni mari precum si un hotel.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri