Parcul Industrial Mures a finalizat negocierile cu o a doua companie, in vederea preluarii unei suprafete de 10.000 de metri patrati in interiorul Parcului Industrial, platforma Ungheni Vidrasau, informeaza NewsIn.

Societatea concedent a optat pentru varianta a doua de concesiune, respectiv concesionare urmata de vanzarea terenului dupa trecerea unui interval de 5 ani. Valoarea redeventei astfel stabilita pentru cei 5 ani este de 2,34 euro/mp/an.

Investitiile se vor realiza in termenele si conditiile stabilite prin contract si anexele la acesta. Valoarea totala a investitiilor ce vor fi realizate pe suprafata concesionata va fi de 3.000.000 euro. Numarul minim de angajati la finalizarea investitiilor va fi de 30.Juristul PIM, Cornel Briscaru, a declarat vineri ca nu poate face public numele societatii. Conform intelegerii cu investitorul, alte date, pana la momentul in care vor incepe investitia prognozata a fi de realizat, nu sunt publice. Pentru a nu avea experienta altora, care nu au respectat vointa unei parti contractuale si sa evitam ca acestia sa renunte ulterior din aceasta cauza la contract, pastram intelegerea incheiata. Aceste date vor fi facute publice dupa momentul in care va incepe investitia in PIM, a spus Briscaru.

Anul trecut o mare companie de telefonie mobila a reziliat contractul dupa ce viceprimarul Csegzi Sandor a facut public numele ei. In Parcul Industrial o alta societate mare, Chemtech, a inchiriat 9.000 de metri patrati si va produce combustibil bioiesel. Parcul Industrial Mures a constituit, chiar de la deschidere, subiectul unui scandal intre Consiliul Judetean si Primaria Tirgu Mures. Dorin Florea a declarat in repetate randuri ca nu vede utilitatea investitiei. In schimb presedintele Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele, la vizita din vara a obiectivului, s-a declarat multumit si optimist in ceea ce priveste viitorul parcului industrial. Investitia a fost realizata si cu fonduri europene nerambursabile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri