Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital lanseaza campania de pre-sale pentru primele unitati ale Marmura Residence, cel de-al doilea proiect rezidential planificat in Bucuresti de catre companie. Primele locuinte din ansamblu, situat in Bucurestii Noi, ar urma sa fie livrate odata cu primul trimestru din 2021.

Lucrarile la cel de-al doilea proiect dezvoltat de Prime Kapital in Bucuresti, Marmura Residence, sunt programate sa inceapa in vara anului 2019. Proiectul se va intinde pe o suprafata de 1,5 hectare si cuprinde 5.000 de metri patrati de spatii verzi, 1.700 de metri patrati, zona de retail si servicii si spatii comunitare.

Primele 62 de unitati sunt deja disponibile pentru rezervare si vor fi livrate in primul trimestru din 2021. In total, Marmura Residence va gazdui 458 de studiouri, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere si duplexuri, proiectate si construite la cele mai inalte standarde, in cinci cladiri cu diferite regimuri de inaltime, intre 4 si 12 etaje. Proiectul este dezvoltat in jurul conceptului de comunitate integrata si dispune de spatii si terase verzi generoase, paza in sistem 24/7 si zone cu acces restrictionat al masinilor pentru a garanta siguranta locatarilor intr-un spatiu urban.

"Bucurestii Noi este o zona ofertanta, mai ales datorita accesului la magistrala de metrou M4, a spatiilor comerciale din zona si a proximitatii fata de Piata Victoriei si de cladirile de birouri de pe bulevardele Pipera si Barbu Vacarescu", spune Maggie Kitshoff, residential projects director Prime Kapital. Unitatile din Marmura Residence sunt disponibile si accesand FlexAssist, o solutie financiara lansata de Prime Kapital in 2018. Prima etapa de constructie va fi finalizata in primul trimestru din 2021, iar intregul proiect este programat sa fie finalizat la sfarsitul aceluiasi an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri