Dezvoltatorul imobiliar Alexandru Tiron, care a adus in piata pana acum un numar total de 204 apartamente sub brandul de Sara Residence, investeste peste 10 milioane de euro in alte 223 de noi apartamente in zona de vest din Bucuresti, in ansamblul Yola Residence.

Constructia, aflata pe strada Piscul Crasani, a inceput in luna decembrie 2018 si va fi finalizata in totalitate in primavara anului 2021, prima faza a ansamblului fiind livrata la finalul acestui an. Compania care se ocupa de vanzarile proiectului este The Concept Real Estate Advisers.

Yola Residence va avea apartamente cu 1, 2 si 3 camere, in 223 de unitati, cu preturi de lansare de la 49.900 euro pana la 82.900 euro, TVA inclus, iar locurile de parcare, minimum 223 de locuri, au preturi pornind de la 3.000 de euro, TVA inclus. Ansamblul va avea un parc propriu pe o suprafata de aproape 2.500 de mp, unitati de invatamant si toate facilitatile urbane in imediata vecinatate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri