Veoneer este o companie noua din domeniul electronics safety, desprinsa in 2018 din Autoliv, unul dintre liderii la nivel mondial in sisteme de siguranta auto. In Romania, Veoneer a ajuns, in luna noiembrie 2018, la un numar de 1.000 de angajati, care lucreaza in birourile din Timisoara si Iasi. In orasul de pe Bega, compania are doua sedii, din care in cel din ansamblul Openville Timisoara, prezentat si in acest articol, isi desfasoara activitatea peste 450 de ingineri.

Sediul este situat in cladirea de spatii de birouri United Business Center 2 (UBC 2) din ansamblul mixt Openville Timisoara, in care ocupam patru etaje (din 12). Cladirea UBC 2 are o suprafata de 18.000 mp, inaugurata in anul 2017, face parte din ansamblul mixt Openville Timisoara, care integreaza si Iulius Mall.

"Am ales locatia dorind sa le oferim colegilor acces facil la cat mai multe servicii. Openville Timisoara, care include Iulius Mall, ofera posibilitatea de a avea la cativa pasi distanta tot ce este necesar din punctul de vedere al serviciilor si magazinelor, farmacii, cafenele etc", spun reprezentantii Veoneer.

Veoneer Openville Timisoara

Ultimii trei ani au adus o dublare a echipei Veoneer, iar, ca urmare, compania a reusit sa atraga in Romania proiecte complexe, de tip high tech, unele dintre acestea conduse chiar din Timisoara.

Veoneer Openville Timisoara

"Ideile de amenajare au venit de la colegii implicati intr-un grup de initiativa intern: acestia au propus sa-i oferim biroului o amprenta multiculturala, astfel incat sa reflecte aspecte reprezentative pentru tarile si culturile din lumea Veoneer. Cu ajutorul unei firme specializate, ideile au fost puse in practica, iar acum fiecare etaj are elemente specifice dintr-o anumita tara - Franta, Suedia, Statele Unite ale Americii, India, Germania etc. - elemente care se regasesc in salile de sedinte, in spatiile colaborative si in bucatarii. Colegii pot alege sa-si bea cafeaua de dimineata intr-o cafenea cu iz parizian, sa-si serveasca pranzul intr-o bucatarie in stil asiatic sau sa se relaxeze intr-un spatiu care seamana cu o berarie germana", mai spun reprezentantii Veoneer.

Veoneer Openville Timisoara

Pe fiecare etaj, exista un numar de 3-4 sali de sedinta, cu diverse capacitati, plus cate doua zone colaborative, in care, de asemenea, se pot desfasura intalniri ad-hoc, mai mult sau mai putin formale.

Veoneer Openville Timisoara

De asemenea, fiecare etaj are amenajata o "bucatarie" cu specific diferit: una seamana cu o cafenea frantuzeasca, alta este in stil asiatic, o a treia te duce in atmosfera unei berarii germane, iar a patra este in stil suedez. "Avem toate facilitatile pentru a servi mancarea adusa de acasa si pentru a te reuni in jurul mesei de pranz, cu colegii. Desigur, exista si varinte alternative: food court-ul sau diversele restaurante din Iulius Mall Timisoara".

Veoneer Openville Timisoara

"Avem rezervat un anumit numar de locuri de parcare. Din fericire, avem si optiunea parcarii supraetajate, contra cost si, in functie de ora la care colegii ajung. De asemenea, pentru cei care prefera sa vina cu bicicleta, avem un loc special amenjat, cu acces controlat", au mai declarat reprezentantii Veoneer.

Veoneer Openville Timisoara

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri