Ipsos Interactive Services, una dintre cele mai importante companii din domeniul cercetarilor si studiilor de piata, si-a prelungit contractul de inchiriere pentru sediul companiei din cadrul cladirii de spatii de birouri Riverplace, detinuta de CA Immo. Procesul de analiza si inchiriere a fost asistat de compania de consultanta imobiliara Griffes.

Riverplace este un ansamblu de 47.000 mp de spsatii de birouri inchiriabili format din doua cladiri, amplasata in zona de centru-vest a Capitalei. Ipsos are calitatea de chirias in portofoliul CA Immo inca din anul 2007 si a prelungit contractul de inchiriere pentru suprafata de spatii de birouri de 6.000 mp ocupata, cu un termen suplimentar de 6 ani.

"Riverplace este o cladire consacrata din zona de centru-vest a Bucurestiului, cu o rata foarte ridicata de reinnoire a contractelor chiriasilor de-a lungul timpului, inca dinainte de afirmarea zonei ca una de spatii de birouri", a declarat Andreea Paun, managing Partner Griffes.

Compania de origine franceza Ipsos are o prezenta extinsa, in peste 89 de tari, angajand in total peste 16.000 de specialisti care deservesc peste 5.000 de clienti. La randul sau, CA Immo este specializata in proprietati de birouri detinute in capitalele Europei Centrale si are sucursale in sase tari din centrul Europei.

Citeste si:
Care sunt factorii cheie pentru industria de coworking in 2020
Crosspoint: Capacitatea...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
5 previziuni economice pentru 2020