Cushman & Wakefield Echinox preia administrarea cladirii de birouri One Victoriei Center din Bucuresti

Cushman & Wakefield Echinox va administra cladirea de spatii de birouri One Victoriei Center (fosta Bucharest Corporate Center) din Bucuresti, situata in centrul de afaceri al Bucurestiului (Central Business District) si cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 12.000 de metri patrati distribuiti pe parter si 13 etaje supraterane.

One Victoriei Center este o cladire situata la intersectia strazilor Buzesti si Gheorghe Polizu din zona Piata Victoriei, iar printre chiriasi se numara chiriasi precum BRD sau Food Panda. Cushman & Wakefield Echinox va avea atributii in gestionarea activitatii de zi cu zi in cadrul proiectului, printr-o echipa de specialisti atat on-site, cat si la sediul central, coordonati de catre Mihaela Petruescu, head of asset services.

ReConstruct, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului imobiliar, ajunge in 2019 la cea de-a 5-a editie. Participa GRATUIT la eveniment, pe 17 si 18 aprilie, de la ora 9.00. Inscrie-te aici.

Zona CBD inregistra la finalului anului 2018 o rata de neocupare a spatiilor de birouri de 4,6%, nivel sub media Bucurestiului, de 8,6%, fiind de-a lungul timpului una dintre zonele cu cele mai mici rate de disponibilitate de la nivelul Capitalei, arata Cushman & Wakefield Echinox.

Pentru Cushman & Wakefield Echinox, noul mandat coincide cu extinderea serviciilor oferite prin intermediul departamentului de administrare a proprietatilor, care isi schimba denumirea din Property Management in Asset Services.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanta imobiliara de pe piata locala, cu activitate pe toate segmentele pietei imobiliare. Departamentul de Asset Management al companiei a inaugurat in 2018 prima academie de training din industria de real estate, Drawing Business Value Academy, si administreaza in prezent proiecte de retail si birouri cu o suprafata inchiriabila de peste 160.000 de metri patrati in Bucuresti si alte orase.

Citeste si:
Record de tranzacții pe piața de spații logistice în pandemie
Încă un domeniu care a...

Sursa foto: Google Maps

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri