Cushman & Wakefield Echinox preia administrarea cladirii de birouri One Victoriei Center din Bucuresti

Cushman & Wakefield Echinox va administra cladirea de spatii de birouri One Victoriei Center (fosta Bucharest Corporate Center) din Bucuresti, situata in centrul de afaceri al Bucurestiului (Central Business District) si cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 12.000 de metri patrati distribuiti pe parter si 13 etaje supraterane.

One Victoriei Center este o cladire situata la intersectia strazilor Buzesti si Gheorghe Polizu din zona Piata Victoriei, iar printre chiriasi se numara chiriasi precum BRD sau Food Panda. Cushman & Wakefield Echinox va avea atributii in gestionarea activitatii de zi cu zi in cadrul proiectului, printr-o echipa de specialisti atat on-site, cat si la sediul central, coordonati de catre Mihaela Petruescu, head of asset services.

ReConstruct, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului imobiliar, ajunge in 2019 la cea de-a 5-a editie. Participa GRATUIT la eveniment, pe 17 si 18 aprilie, de la ora 9.00. Inscrie-te aici.

Zona CBD inregistra la finalului anului 2018 o rata de neocupare a spatiilor de birouri de 4,6%, nivel sub media Bucurestiului, de 8,6%, fiind de-a lungul timpului una dintre zonele cu cele mai mici rate de disponibilitate de la nivelul Capitalei, arata Cushman & Wakefield Echinox.

Pentru Cushman & Wakefield Echinox, noul mandat coincide cu extinderea serviciilor oferite prin intermediul departamentului de administrare a proprietatilor, care isi schimba denumirea din Property Management in Asset Services.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanta imobiliara de pe piata locala, cu activitate pe toate segmentele pietei imobiliare. Departamentul de Asset Management al companiei a inaugurat in 2018 prima academie de training din industria de real estate, Drawing Business Value Academy, si administreaza in prezent proiecte de retail si birouri cu o suprafata inchiriabila de peste 160.000 de metri patrati in Bucuresti si alte orase.

Citeste si:
Record de tranzacții pe piața de spații logistice în pandemie
Încă un domeniu care a...

Sursa foto: Google Maps
Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri