Cordia, divizia de investitii rezidentiale a dezvoltatorului imobiliar Futureal, a cumparat patru loturi de teren in nordul Bucurestiului, printr-o investitie de 100 de milioane de euro. Pe aceste terenuri ar urma sa fie dezvoltate proiecte rezidentiale destinate segmentelor medium si medium-high.

"Investitiile totale in dezvoltarea celor patru terenuri, parte a strategiei noastre pe termen lung in Romania, se ridica la aproximativ 100 de milioane de euro", a declarat Mauricio Mesa Gomez, CEO Cordia Romania si membru al Consiliului de Administratie Cordia.

ReConstruct, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului imobiliar, ajunge in 2019 la cea de-a 5-a editie. Participa GRATUIT la eveniment, pe 17 si 18 aprilie, de la ora 9.00. Inscrie-te aici.

El adauga ca "toate aceste noi dezvoltari vor aduce pe piata rezidentiala apartamente medium si medium-high, la fel ca in Parcului20, proiect situat in zona Expozitiei si aflat in curs de dezvoltare. Cordia Romania isi propune sa livreze 500 de apartamente pe an. Prin achizitia acestor terenuri, cu o suprafata cumulata de aproximativ opt hectare, am asigurat bazele dezvoltarii pentru viitoarele proiecte".

Cordia Romania a investit anterior alti 40 de milioane de euro, pe parcursul a doi ani si jumatate - trei ani, in dezvoltarea proiectului rezidential Parcului20. Divizia de dezvoltari rezidentiale a grupului Futureal a obtinut, in decembrie 2018, autorizatia de construire pentru ansamblul rezidential Parcului20.

Proiectul rezidential va fi dezvoltat in doua faze si va avea, in total, 469 de apartamente. Termenul de finalizare pentru cele 260 de apartamente din prima faza a ansamblului rezidential este septembrie 2020, iar cea de-a a doua faza va fi livrata la 8-12 luni dupa prima etapa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri