Lior Barzliai, specialist in startup-uri de Real Estate, conduce initiativele strategice ale Mindspace la nivel global. De altfel, Lior Barzliai a contribuit la dezvoltarea operatorului mentionat de spatii de coworking in lume si la cresterea numarului de angajati de la 5 la 200, in doar cativa ani, prin actiuni legate de strategie, expansiune si recrutare in Germania, Olanda, Israel, Polonia. In prezent, Lior Barzliei supravegheaza extinderea Mindspace in Romania si va fi prezent in calitate de speaker la conferinta reConstruct 2019.

Experienta de business a lui Lior Barzliei variaza de la legislatie, finante, strangere de fonduri, fuziuni si achizitii, la vanzari si management. El detine o licenta in drept si contabilitate de la Universitatea Tel Aviv, este membru al Asociatiei Barourilor din Israel si al Consiliului Contabililor israelieni.

ReConstruct, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului imobiliar, ajunge in 2019 la cea de-a 5-a editie. Participa GRATUIT la eveniment, pe 17 si 18 aprilie, de la ora 9.00. Inscrie-te aici.

Inainte de Mindspace, Lior Barzliai a lucrat in calitate de contabil la KPMG si ca avocat la Ron Gazit Rotenberg & Co, una dintre cele mai importante firme de avocatura din Israel. Insa, pentru a afla mia multe despre experienta speaker-ului reConstruct din acest an i-am adresat cateva intrebari specifice:

Wall-Street.ro: La ce alte conferinte / paneluri ati participat pana acum si ce subiecte ati abordat?

Lior Barzliai: In ultimii 4 ani, in care am fost implicat in activitatea Mindspace, am reprezentat compania in diferite ocazii, precum: gazduirea unor delegatii guvernamentale internationale la nivel inalt, prezentari despre conceptul de coworking catre directori si studenti, participarea in cadrul unor paneluri de disuctii (conferinta innov8, de exemplu), introducerea conceptului de coworking Mindspace in randul start-up-urilor din Romania si multe altele.

Wall-Street.ro: Dintre toate subiectele, care au fost cele preferate?

Lior Barzliai: despre Mindspace, schimbarea paradigmei in piata de spatii de birouri, schimbarea mediului de lucru traditional, modul in care spatiile de coworking (si, evident, Mindspace) pot sprijini comunitatile locale de business sa prospere.

Wall-Street.ro: Ce subiecte aveti in plan sa abordati la reConstruct?

Lior Barzliai: Cum poate coworkingul transforma in intregime sectorul de spatii de birouri; despre conceptul de office-as-a-service si schimbarea modului in care privim un spatiu de birouri; modul in care corporatiile adopta conceptul de coworking in portofoliul lor de Real Estate si influenta pozitiva asupra industriei noastre.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri