Regus, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata solutiilor de spatii de birouri flexibile si coworking, anunta deschiderea Primavera Regus Center, pe Calea Dorobantilor, cea de a zecea locatie Regus din Bucuresti. Tot in decursul lunii, Regus a deschis si Sun Regus Center, in Sun Business Centre, pe Soseaua Vacaresti.

Primavera Regus Centre are o suprafata de 1.180 mp dedicata spatiilor de coworking, birourilor individuale si salilor de intalniri, intr-o cladire formata din doua sectiuni distincte - o vila veche, renovata, ocupata de Institutul Goethe si o zona de spatii de birouri.

In acelasi timp, Sun Regus Centre, are o suprafata de 1.050 mp, este amplasat la etajul al treilea din Sun Business Center, in incita centrului comercial Sun Plaza si dispune de birouri individuale cu lumina naturala, zone de coworking si sali de intalnire.

Pe langa cele doua centre recent deschise, Regus mai detine in Bucuresti inca opt locatii. Portofoliul companiilor pe care Regus le detine in Romania este format din start-up-uri, companii locale si companii multinationale din domenii precum IT&C, consultanta, telecomunicatii, turism, resurse umane sau e-commerce.

"Principalele beneficii pe care le ofera solutiile de birouri flexibile sunt legate de eficientizarea costurilor cu spatiul de lucru, posibilitatea de marire sau diminuare a necesarului de birouri in functie de nevoi, fara a fi necesar ca o companie sa plateasca mai mult spatiu decat ii este necesar, suport administrativ - personal de receptie care poate gestiona mesajele primite pe mail sau preluarea apelurilor telefonice primite de companie, birouri virtuale, lounge-uri de afaceri si sali de intalniri incluse, si, de asemenea, reabilitarea spatiului de lucru in cazul unor calamitati", arata declara Ramona Predescu (Iacob), country manager al Regus Romania.

Regus si-a inceput activitatea din Romania in Bucuresti, in 1999 si acum detine 10 centre Anchor Plaza, City Center, Green Gate, Charles de Gaulle Plaza, Floreasca Plaza, World Trade Center, Hermes, Iride Business Center, Sun Regus Centre si Primavera Regus Centre.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri