Catinvest, dezvoltatorul TOM Constanta, a finalizat prima etapa din planul de extindere a centrului comercial, cu o suprafata de 3.500 metri patrati, care a necesitat o investitie de aproximativ 3 milioane de euro. Ca urmare, retailerii de mobilier JYSK si Lem’s se muta in spatii dedicate mai mari, arata reprezentantii companiei.

Retailerul de mobilier si decoratiuni pentru casa JYSK Romania, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a redeschis luna trecuta magazinul pe care il avea in centrul comercial TOM Constanta, in noul spatiu de 1.500 metri patrati, care este cu circa 20% mai mare decat cel precedent.

De asemenea, producatorul roman de mobilier Lem’s, de asemenea prezent in centrul comercial TOM, isi va deschide in curand noul magazin intr-un spatiu dedicat de 2.000 de metri patrati.

"Extinderea TOM reprezinta o investitie importanta, care ne va consolida pozitia pe piata de real estate din Romania. Prima faza de extindere vine dupa o alta investitie mare, de aproape 2 milioane de euro, pentru modernizarea TOM Carrefour, finalizata in 2017, si vom continua sa investim si pe viitor", a declarat Jibril Semour, director general al Catinvest Eastern Europe, cu sediul central la Bucuresti.

Planuri de crestere cu 77% a suprafetei inchiriabile in urmatorii ani

Citeste si:
JYSK a investit 107 milioane de euro intr-un centru de distributie
JYSK a inaugurat Centrul de...

Ca parte a planurilor strategice de dezvoltare a centrului TOM Constanta in urmatorii ani, grupul francez de real estate a achizitionat o suprafata de 2,5 hectare de teren, care va asigura cresterea viitoare a suprafetei totale inchiriabile a centrului comercial cu inca 40.000 metri patrati de spatiu de retail si pentru birouri, intr-o faza ulterioara de extindere.

Centrul comercial TOM a fost deschis in 2006, cu o suprafata totala inchiriabila de 48.000 de metri patrati (incluzand Carrefour, Brico Depot, Decathlon, Jysk, Lem’s). Dupa extindere, aceasta suprafata a ajuns la 51.500 metri patrati. Cu peste 85 de magazine si o rata de ocupare de 100%, TOM Constanta inregistreaza circa 5,5 milioane de vizitatori pe an.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Un nou magazin de mobila si decoratiuni langa Bucuresti